Ook z'n zin in het voorjaar?

Vind ons leuk op Facebook en maak kan op een voorjaarsboeket gemengde tulpen!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Laat ons weten wie jij wil verrassen met een voorjaarsboeket gemengde tulpen!

                         

Geef hier je motivatie, wie wil jij verrassen en waarom.

E-mail adres:    

 

- Ling Choi Voor mijn lieve moeder. Tulpen zijn haar favoriete bloemen

- Gust Marion Huijben Mijn schoonzus Mary Huijben,die verdiende ze echt!

- Jan Jonker Voor mijn vriendin annetta.Mijn echte steun en toeverlaat gun ik een mooie bos tulpen

- Laura Franssen Voor mijn beste vriendin Miranda. Omdat ze altijd voor mijn en de kinderen klaar staat. Om haar in het Lente zon te zetten.

- Henry Holterman Tulpen voor mijn vrouw die net 50 is grworden

- Marjan Hovenkamp ik zou hem aan mijn moeder geven omdat zij mij veel kleur in het leven heeft gegeven, en ik heel veel van haar hou wij houden van het voorjaar als alles weer een beetje kleur krijgt en vrolijkheid dus ik deel graag mee

- Melissa Maria Me schoonmoeder, die is Dinsdag jarig

- Corrina Pieren-hamerslag Voor mijn lieve moeder Ria Hamerslag die altijd haar eigen zorgen opzij zet voor een ander en gewoon de liefste,leukste en zorgzaamste moeder en oma van de hele wereld is en dat mag weleens beloond woorden

- Cora van der Bijl Mijn moedertje zij heeft het heel zwaar nu onze papa/opa ongeneeslijk ziek is en uit behandeld is! Echt onze mama is een topper zij verzorgd hem zelf 24 uur per dag!

- Petra van Vuurde Voor mijn moeder die altijd in nood op onze kinderen past !

- Lucie Ros Voor mijn lieve schoonzusje Ellen, nu klaar met de behandelingen voor borstkanker, dus tijd voor een nieuwe bos haar én een vrolijke bos tulpen!

- Petra van Rooy Mijn moeder. Doordat ik zelf al tijdje ziek ben en nu een scheur in mijn arm heb kan ik niet veel maar ondanks dat we 150 km bij elkaar vandaan wonen is ze naar me toegekomen een hele week om me in huis te helpen en mijn dochter naar school gebracht. Ze verdient deze mooie bos dubbel en dwars.

- Janneke Van de Laar Ontzettend mooi voor mijn pap en mam, omdat ze altijd voor mij en mijn gezin klaar staan!!

- Loes van Doorn Mijn dochter Jessica omdat ze zo hard heeft gewerkt aan haar pws.

- Coby Vreven Ik wil me zelf wel verrassen met een mooi voorjaars boeket moet vanavond om 9 uur
In het ziekenhuis zijn en word morgen vroeg geopereerd zou super blij zijn met dit bloemetje

- Hendrickje Stoffels Mijn moeder, omdat ze tegen 2 operaties aan zit te hikken......en ik woon in het buitenland dus kan er niet voor haar zijn.....

- Monique Krebber Zeker meegedaan voor mijn lieve vriendin Sandra Tomson

- Michael Willem Doldersum Boeket tulpen voor mijn vrouw madelaine!!!

- Ingrid Vellekoop Voor mijn moeder, die je nooit hoort klagen terwijl we weten dat ze altijd pijn heeft. Altijd optimistisch is en zelf haar zaakjes nog regelt.

- Roshanie Dianda Vrienden omdat zij net met zwangersschapsverlof is en na de bevalling geopereerd wordt vanwege onrustige cellen. Dus spannende tijd op twee verschillende manieren. De bloemen is omdat we met hun mee hopen en aan ze denken.

- Marije Helder Voor mijn lieve moeder die haar oudste dochter (mijn zus) net op 46 jarige leeftijd heeft verloren.

- Dominique Thijs Tulpen zijn zo fasineerend ze groeien nog in de vaas

- Mieke Den Hollander eigenlijk mijzelf morgen word ik geopereerd (k)en ik hoop dat alles goed gaat een opkikker kan ik wel heel goed gebruiken xxx

- Joan Uit Oss Voor mijn vader, die het zooooo verdient. Ik heb een motivatie achter gelaten op jullie website. Dikke LIKE en gedeeld.

- Angelajoop Ruijsendejong een voorjaarsboeket tulpen voor mn ouders.ze staan altijd klaar voor ieder.ze zijn een grote steun.hou van ze

- Henneke van Bloppoel Voor m'n zusje die kan echt maar dan ook echt een opkikker gebruiken ze is er heel hard aan toe.

- Judith Pijnappels Mijn allerliefste mama

- Tonny van Meer Voor mijn dochter, een vrolijk boeket, voor een vrolijke meid

- Ria van den Hoven-Tackenberg Voor mijn liefste dochter Saskia van den Hoven.
Ze is er altijd voor mij. Het zou geweldig voor haar zijn om eens zo'n prachtig boeket te mogen ontvangen.

- Agnes Mols ik zou hier heel blij mee zijn

- Els Penners Voor Mijn vader. Om zijn appartement op te fleuren. Hij gaat zaterdag verhuizen.

- Anja Douw Mijn zusje tineke!

- Door van Heesch mijn schoonzusje lia v heesch

- Nicole van Unen Mijn collega Silvia, zit al zo lang in de ellende, ik gun ze haar van harte...want het is een lieve vrouw die altijd klaar staat voor anderen. Elk lichtpuntje is er weer één!

- Marga Kusters Naron Mijn dochter, ze kan wel wat kleur gebruiken.

- Marieke Vlug-de Wit voor mijn ouders. beiden slecht ter been. zitten de hele dag binnen. dus een beetje voorjaar in huis zou heel fijn zijn.

- Greet Oudshoorn mijn zus die nog wel wat fleur in haar huis kan gebruiken

- Miranda Breukink Aan mijn moeder Trudy Weerts. Zij staat altijd echt voor iedereen klaar. Doet vrijwilligerswerk. Dit alles terwijl ze zelf lichamelijke klachten heeft.

- Corrie van der Vaart Tulpen voor Martha Hoevenagel. Voor al haar hulp en liefde!!

- Tineke Rijnberg Voor mezelf, daar ik 65 jaar wordt in mei

-Madeleine Nolta zelf zou ik wel is keertje bosje bloemen willen ben bijstandsmoeder dus kopen doe ik niet en mijn moeder zou ik graag mooi bosje willen kunnen geven

- Pauline Jacobs Ik wil het mijn zusje sturen omdat het in april een jaar geleden is dat ze een hersenbloeding heeft gehad. En nu is ze links verlamd. Ze kan dit zeker gebruiken. Een oppepper doet haar zeker goed. Ik hoop dat ik win. Zodat ik hier haar mee blij kan maken.

- Anita Vledder Mijn moeder want die wordt 8 maart 76 jaar en ik zit in Spanje dan dus dat zou echt een verrassing zijn voor haar

- Janny De Pauli Kooij Voor mijn vriendin Marina de Jong omdat zij bijna elke donderdag op mijn dochter past.

- Sharon Holkenbrink Voor Dusty Elasri en Jeanette Ensink omdat ze er voor mij waren en nog zijn tijdens mijn ziek zijn.

- Laura Bailly Voor mijn mamsje, Coby Bailly-Hendriks die er altijd voor mij en mijn dochter is!!!

- Dusty Elasri Voor mijn lieve vriendinnetje Sharon Holkenbrink....omdat ze zo lief os♡

- Jeanette Ensink Ook voor mijn lieve vriendinnetje Sharon Holkenbrink omdat ze zo lief is !

- Carla Van 't Wout Mijn vriendin Adrie Den Breems-Bijl. Omdat ze een lieve schat is.

- Gretha Vd Laan-Sanders Ik zou Silvia Blaauw-Sanders er mee willen verrassen

- Silvia Blaauw-Sanders Ik zou Gretha Vd Laan-Sanders ermee willen verassen ze is gek op tulpen

- Bernarda Beking Ik gun het Marjo Ooms-Huisman 39 jaar getrouwd vandaag

- Wendy Helsen Buurman Ik gun m Evelien Van Essen-Hendriks een boeket tulpen omdat ze zo'n lieverd is!

- deb1981 Mijn beste vriendin is voor het eerst zwanger.Behalve de bekende kwaaltjes is ze ook al 2 weken grieperig en wil ze dus verrassen met een mooie bos

- m. Mourik Mijn moeder. Ze staat altijd voor mij en mijn jongens klaar. We hebben een bewogen jaar achter de rug en ik zou haar graag een keer verassen.

- Jans ik zou hem aan mijn moeder geven omdat zij mij veel kleur in het leven heeft gegeven, en ik heel veel van haar hou wij houden van het voorjaar als alles weer een beetje kleur krijgt en vrolijkheid.

- Ik wil graag dat mijn meisje Saskia Feenstra het mooie lente bosje krijgt. De manier waarop zij mij gelukkig maakt is ongekend. Daarnaast is ze een goede moeder van haar kids en super voor mijn kids.
Ik vind dat zij het wel heel erg verdiend.Prettige bijkomstigheid: ik kan er ook van genieten wanneer het hier op tafel staat

- Broeders Lia en Frans broeders, omdat hij binnenkort geopereerd word en omdat lia heel erg bezorgd is, daarom verdient dit stel deze mooie bloemen.

- Hanneke Binnenkort gaan wij samenwonen in mijn huis.Dan word het natuurlijk ONS huis. IK zou mijn vriend dan ook graag op deze manier willen verrassen en een fleurig welkom willen heten. En op deze manier heb ik er ook nog zelf plezier van. :)

- Esther Heel eigenlijk zou ik mijn 4 zussen én mijn ouders wel willen verrassen met een mooi voorjaarsboeket!! Ze zijn allemaal heel speciaal voor me en staan altijd voor me klaar. Ook in de afgelopen(moeilijke) tijd. Maar als ik dan toch echt 1 persoon/stel moet kiezen, dan toch mijn ouders. Zijn hebben zo veel voor me gedaan en ook altijd voor me klaar gestaan. Het zou dus mooi zijn als ik ze op deze manier een blijk van waardering kan geven.

- Joan Ik wil graag mijn 86 jarige vader verrassen met een prachtig voorjaarsboeket.
Dit zou hem zo opbeuren. Mijn moeder is op 18 maart 2011 overleden en mijn vader is 19 maart jarig.
Rond deze tijd is het nog moeilijker om alleen verder te moeten.

- Mijn lieve vriendin Sandra Tomson. Ze vecht elke dag en ondanks alles is en blijft ze positief. Deze maand is voor haar een mooie maand en bijzondere maand. 2 jaar geleden kreeg ze een nier van haar moeder. Deze mmaand is haar schoondag dat ze gelukkig genezen is van kanker. En het is de maand van haar verjaardag. Wij zijn al jaren vriendinnen en omdat ze zoveel voor mij betekend en juist deze maand verdiend ze een mooie bos tulpen.

- Karin Ik wil graag mijn collega en vriendin Muriel Alferink verrassen met dit boeket voor in haar nieuwe huisje. Ik hoop voor haar dat nu de goede jaren ingaan.Ze heeft in haar leven al veel te veel vervelende en moeilijke jaren gehad. Veel plezier en gezelligheid toegewenst.

- Mijn dochter Manon Megens-Janssen, omdat ik veel bewondering voor haar heb. Zij heeft 2 kleine kinderen en staat ook nog 3 a 4 dagen voor de klas, daarnaast runt ze nog een web winkeltje, waar ze allemaal spullen voor moet maken. Erg knap hoor.

- heesch mijn schoonzusje lia v heesch omdat ze dat verdient zoveel problemen met werk gehad( de thuiszorg )
nu onder andere naam verder ze heeft haar baan nog wel tegen lager loon

- nou ik vind dat mijn man Wim wel een boeket kan waarderen en gebruiken ,hij is de laatste tijd zo down alles zit tegen en misschien ala hij dit boeket krijgt fleurt hij wat op De tulp ruikt heel lekker en door die geur wordt ik altijd vrolijk,en als mijn man dit ruikt daar moet hij gewoon vrolijk van worden en als jullie hem dit geven dan ben ik ervan overtuigt dat het hem wel wat doet ,want hij doet al zoveel voor ons gezin .Daarom alleen al verdient hij het

- Alette Ik wil heel graag mario verrassen met zo'n mooi voorjaarsbloemen staat altijd voor iedereen (ook voor mij) klaar zonder er wat voor terug te krijgen of vragen en hier maken sommige mensen wel eens misbruik van dus gun ik hem dit boeket voor al zijn diensten en zorgen als hart onder de riem dat het een SUPER persoon is en blijft.

- Merel Ik wil dit boeket geven aan mijn dochter. Ondanks een heel moeilijke tijd, zien we steeds meer onze vrolijke meid terug. Heb vertrouwen en vooral doorgaan op de ingeslagen weg. Daarom gun ik haar dit vrolijke boeket.

- Dina Blaauw Holthof Mijn lieve dochter !!

- Anja Douw Mijn zusje! Omdat het een topwijf is! Die heeft al zoveel meegemaakt de afgelopen paar jaar, en ze blijft lachen! Zo diep respect voor haar! Ze verdient wel 10 van deze boeketten!

- Marc En Henriëtte Peters Ik gun het mijn schoonmoeder heel graag. Zij heeft een hele zware tijd achter de rug. Samen met haar man. Dus een bloemmetje kan ze goed gebruiken

- Cora van der Bijl Mijn moedertje wie voor mijn ongeneeslijk zieke papa zorgt!

- Pauline Jacobs Mijn zusje. 19 april is het een jaar geleden dat ze een hersenbloeding heeft gehad. En ze heeft gisteren te horen gekregen dat ze voor altijd links verlamd blijft dus dit kan ze zeker wel gebruiken een opkikkee. Iets leukers.

- Ster Van Der Looij Horden Ik doe graag mee voor Jansje Maria Kuijer, ze helpt haar oma al een paar weken aan een stuk ,zodat oma in een ander huis kan gaan wonen. Daarnaast ook nog een gezin met kleine kids. Trots op haar, en ik gun haar dit enorm. Als het goed is is een woensdag ook het huisje zo goed als klaar..dus dat zou dubbel zo leuk zijn!

- Jannie Van Dam Sulkers De buurman die iedere wk mijn duobak ophaald jaar in jaar uit eind vd straat!!

- Helma Van Den Broek Ik zou deze bos aan mijn neef geven,Pascal van Linder
Omdat hij fantastisch zorgt en mantelzorger is van mijn zus die 59 jaar is en de ziekte van alzheimer heeft!

- lsiee Prins Wauw! wat een prachtige tulpen... Ik gun dit prachtige boeket zeker aan vriendinnetje Linda Sengers.. Ze staat altijd voor mij en anderen klaar... En samen de bloemetjes buitenzetten doen we ook vaak! hihi... Superleuk... Jullie mogen haar zeker wel verrassen met dit prachtige boeket hoor!

- Xiomara Gimbrere Ik gun het mijn lieve ouders.. Die altijd voor ons klaar staan.. Ons overal mee helpen op onze meiden passen.. We hoeven maar te bellen en ze zijn er voor ons.. Daarom mogen hun ook wel is in het zonnetje gezet worden!!

- Hennie van Doeland Of ik zo mooie bos bloemen zit ook al jaren met een ziekeman

- Els Reuvers O mijn schoonzus Jos Beijers wordt vrijdag de dertiende 75 jaar, ze is helemaal weg van bloemen, haar zou ik deze bos dan ook met liefde gunnen!!!

- Syl Syl aan diana monje die heeft het echt verdiend na alle strubbelingen

- Frea De Vries Mijn zusje Jolanda Oosting, die kan wel wat fleurigs gebruiken!

- Beppie Snoeijer Voor mezelf verdien zelf ook wel zo ,n mooi bos tulpen vind ik

- Marja Dane Jans koop dan zelf een bloemetje voor de buurman

- Esmeralda Sandt-van Luijk Mijzelf, omdat ik altijd bloemen voor anderen koop en nooit voor mijzelf.

- Michael Willem Doldersum Voor mijn vrouw

- Mieke Den Hollander wat een mooie tulpen ik zou voor mijn zelf net uit het ziekenhuis en ik kan wel opgefleurd worden even iets positiefs xxx

- Christine Van Tuil Ikzelf ! Ik hou van bloemen ! Zal leuk zijn om te winnen !

- Roshanie Dianda deze keer nomineer ik mijn zusje voor het boeket, gewoon omdat tulpjes leuk zijn en het zonnetje zo lekker schijnt

- Dina Blaauw Holthof Mijn dochter annelies messchendorp - Blaauw .die is weg van bloemen .ik ook trouwens .

- Betty Bosch Verras mijn moeder maar.

- Janet Karlas Ik wil de tulpen aan mijn moeder(ouders) schenken, binnen kort zijn ze 60jaar getrouwd. Mijn vader heeft de afgelopen 5jaar mijn moeder verzorgd nadat haar onderbeen is geamputeerd. Mijn moeder zit veel binnen, mijn vader doet de boodschappen en als mijn werk het toelaat ben ik daar om te helpen. Mijn moeder vraagt nooit iets maar ik weet dat ze van het voorjaar geniet daarom de tulpen voor haar.

- Paulien Nobbenhuis Ik gun mijn moeder dit mooie boeket tulpen. Zou super zijn als ik haar daar mee zou kunnen verassen

- Marije Suurbier Aan mijn moeder, die helaas niet zo om de hoek woont en voor ons toch altijd klaar staat gun ik haar dit mooie boeket tulpen.

- Wilma Van Der Meijde ik gun het mezelf eens een keer omdat mijn man de deur niet meer uitkomt krijg ik geen bloemen van hem.

- Betsy Stam Ik ben zelf dol op tulpen..maar ik doe nu mee voor mijn dochter Sylvana Been ze is net zwanger van haar vierde kindje..dus zij verdient ze.

- Ils Niekerk wil mijn moeder wel verassen

- Brigitte Demoiny Dit boeket van tulpen doet me denken aan de lente en maakt u wilt gaan naar Nederland zie ik de mooie tulp tuinen .....

- Jolanda Oosting Vd Heide Ik gun mijn lieve zus Frea De Vries deze bos bloemen waarom nou gewoon omdat ik van haar hou

- Joyce Van de Sande Wauwww te gek! Ik maak heel graag kans voor mijn moeder die een schat is liefs Joyce

- Janneke Van de Laar Ik zou ons pap en mam graag verrassen met dit mooie boeket tulpen! Ze staan altijd voor mij en mijn gezinnetje klaar, tijd om ze daarvoor eens in het zonnetje te zetten

- Toos Verbugt mijn zus omdat ze altijd en voor iedereen klaarstaat dussss

- Jayla Veldt Ik gun het mijn moeder, want tulpen zijn haar lievelingsbloemen en zij staat altijd voor mij klaar. Zeker nu ik in een lastige periode zit, steunt ze me door en door.

- Corrie van der Vaart Voor mijn lieve vriendin Martha Hoevenagel. WE steunen elkaar door dik en dun. Praten alles direct uit wat ons dwars zit en is een vriendin in goede maar ook in slechte tijden!! Werkt hard en verzorgt daarnaast ook nog eens haar vader. Ik heb veel respect voor haar, want als ze thuis is wacht daar ook nog eens een huis om schoon te maken!!!

- Linda Pielaet Mijn schoondochter Andrea

- Ydnic Norb Voor mijn moeder Wijmpje Menger omdat het de allerliefste kanjer is van de hele wereld! Genieten van elkaar zonder verplichtingen is ons motto!

- Madeleine Nolta van alle bloemen word je vrolijk ik zou graag mijn moeder bos tulpen geven dus doe graag mee omdat ze pas is geopereerd en best wel keer verwend mag worden

- Gaby Holtland Aan Gladys Liddle omdat we samen al bijna 12,5 jaar een mooi bedrijf hebben en omdat ze altijd eris als ik haar nodig heb!

- Carla van den Berge Ik heb al 2x een bloemen-bon van Heleen van den Berge gekregen. Dus nu wil ik haar een keer verrassen met een voorjaarsboeket gemengde tulpen!

- Hannie Gerritsen Ik zou hem aan mijn vriendin Riekie van Zundert geven want ze is net weer thuis uit het ziekenhuis na binnen 2 weken 2 xgedotterd moest worden en er stents geplaatst moesten worden

- Kristel Koldenhof Ik zou hem aan Gosse en zijn gezin geven. Ondanks zijn ALS blijft Gosse doorgaan met zijn passie. Ik heb bewondering voor hem en zijn gezin!

- Mara Verseijden Ik gun het Bianca Nijssen een lieve hardwerkende moeder voor haar gezin en zonder dat ze het zelf door heeft helpt ze anderen...

- Marga Koole Voorijn dochter Diane Hendrix die zo haar best doet om aan het werk te komen. Dit fleurt haar een beetje op.

- Pauline Jacobs Voor mijn lieve zusje lisette. Ze heeft afgelopen jaar een hersenbloeding gehad. Ze heeft net gehoord dat ze links voor altijd links verlamd blijft dus dit kan ze zeker gebruiken. Even van kop op.

- Anita Vledder Mijn moeder! Ze was jarig gisteren, ze wordt geopereerd voor een nieuwe knie na heel veel pijn dus ik gun het haar zo

- Silvia Blaauw-Sanders Ik gun deze mooie boeket mijn zuster Gretha Vd Laan-Sanders omdat ze altijd voor ons klaar staat !

- Roelie Frankes Ik geef hem aan Lutske de Vries ze past altijd op onze kindjes en ze staat altijd voor ons klaar

- Gretha Vd Laan-Sanders Ik gun de mooie boeket mijn zus Silvia Blaauw-Sanders

- Carla Van 't Wout Mijn vriendin Adrie Den Breems-Bijl

- Marja Dane Jannie Van Dam Sulkers

- Monica mijn schoonmoeder,zij is gek op bloemen!

- Suzan Zou hem graag voor mijn zelf willen. hou van tulpen. Leuk om te krijgen natuurlijk. lekker gezellig.

- Famke Mijn ouders, omdat ze de allerliefsten zijn die je kunt wensen.

-  Vermeulen Ik vind dat Marianne Massop wel een opkikkertje kan gebruiken.
Na een kwakkel wintertje. Gun ik haar een frisse fleurige start van het voorjaar !!!

- Lucia Ik zou graag die bloemen schenken aan mijn jongste zus die momenteel een heel moeilijke periode doormaakt met de ziekte van haar echtgenoot.

- oma Mols mijn dochter is binnenkort 40 jaar getrouwd

- Francisca Mijn dochter, die zwanger is, nog even en wij kunnen ons eerste kleinkind verwelkomen, daar
zijn we zo ontzettend blij mee , dat wij haar graag wil verrassen met een mooi boeket bloemen!!!!

- Wilma ik gun het mezelf meer dan 10 jaar verzorg ik mijn man die heeft copd een ernstige longziekte

- van den Broek Ik wil graag Pascal van Linder verrassen,mijn neef
Hij is mantelzorger en doet het fantastisch, voor zijn moeder,mijn zus,die 59 jaar is en de ziekte van alzheimer heeft

- Mn vriendin die een scheiding en daarna een verbouwing achter de rug heeft. Ondertussen bleef ze mij ook steunen in mn overeind krabbelen na mn scheiding. Ze is een soulmate gebleken. En gebleven.
Ze tilt me op laat me zweven geeft me kracht energie liefde om voor te leven.
Gunnen geven delen is haar motto ik wil haar graag verrassen met dit gemengde boeket tulpen

- Evelyne omdat morgen haar zwangerschapsverlof voorbij is en dus morgen haar 1e werkdag zal zijn. Helemaal niet leuk om je kindje te moeten missen in deze kostbare ontwikkelingsperiode!

- Jordy voor mijn lieve moeder die erg ziek is

- de Bree Ik gun mijn zusje Tineke Jobse-Krijger zo`n mooi boeket omdat ze met haar zoontje al veel meegemaakt heeft en nu net ook een miskraam heeft gehad.Na zoveel problemen mag ze wel eens in het zonnetje gezet worden.

- Meijer Mijn broer die door zijn vrouw verlaten is en bedrogen en voor de kinderen zijn huis hun thuis blijft maken, alles is nog vers en moeilijk maar een mooie bos tulpen zal de woonkamer opfleuren

- Vermeulen Mijn tante Ineke en tante Coby, omdat ze al zo veel hebben meegemaakt en het gewoon verdienen.

- Meijde ik wil het wel voor mezelf ben al meer dan 15 jaar zorgmantel voor mijn zieke man vind een bloemetje dan wel verdient.

- Fabje Evelyne omdat ze weer aan het werk is sinds vandaag na haar zwangerschapsverlof

- Ik wil heel graag mijn oma verrassen die nu al 11 jaar haar maatje en levenspartner moet missen. Ze mist hem nog elke dag. Vooral deze periode is erg moeilijk voor haar. Hierin valt zijn verjaardag, sterfdag, hun trouwdatum en haar eigen verjaardag.. Kortom allemaal data waarin ze haar maatje het allermeeste mist. Ook haar gun ik zo graag het echte lentegevoel wat voor haar eigenlijk pas half april begint.