Menu

Bezorgen van bloemen

Wij proberen zoveel mogelijk bestellingen zelf te verwerken en te versturen. Dit is echter niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld bij bestellingen voor dezelfde dag die na 12:00 uur zijn besteld. Deze worden dan door onze plaatselijke collega bloemisten uitgevoerd. Wij werken hiervoor samen met honderden bloemisten door heel Nederland. Hierdoor is het vaak mogelijk om tot 15:00 uur te bestellen voor levering op dezelfde dag.

Op zaterdag kunt u een bestelling plaatsen voor dezelfde dag, dit kunt u doen tot 12:00 uur.

Een boeket bezorgen op zondag? Dat kan! Plaats uw bestelling vóór zaterdag 12:00 uur.

Bezorgen van bloemen en andere cadeauartikelen

Alle zendingen van deBloemist.nl worden bezorgd door onze koeriersdienst. Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt, ontvangt u automatisch een email van onze koeriersdienst met daarin de Track & tracé link.

  • Van Maandag t/m vrijdag geld vóór 12:00 uur besteld, is dezelfde dag nog in huis.
  • Van Zondag t/m Donderdag geld tussen 12:00 uur en 23:59 uur besteld, is de volgende dag in huis.
  • Op Vrijdag besteld tussen 12:00 uur en 17:00 uur is zaterdag in huis.

Een pakket bezorgen op zondag? Dat kan! Plaats uw bestelling vóór zaterdag 12:00 uur.

Uiteraard kunt u tijdens het bestelling ook een latere datum in de toekomst kiezen.

Bezorgd wanneer u wenst

Wij bezorgen uw bestelling op de door uw opgegeven bezorgdatum. Zo kunt u uw cadeaus voor uw relaties al ruim van te voren bestellen.

U kunt zelf kiezen welk dagdeel uw pakket geleverd zal worden. Zo kunt u kiezen voor een ochtend, middag of avond zending.

Tijdsindeling dagdeel levering:

  • Ochtend tussen 8.00 uur en 12.00 uur
  • Middag tussen 12.00 uur en 17.00 uur
  • Avond tussen 16.00 uur en 22.00 uur ( niet mogelijk op zaterdag )

Tijdzendingen zijn niet mogelijk bij levering op zondagen en leveringen voor dezelfde dag. Een tijdzending kiezen is mogelijk wanneer u uiterlijk een dag van tevoren vóór 17:00 uur besteld. Een tijdzending met leverdatum maandag moet uiterlijk zaterdag om 12:00 uur besteld worden. Een tijdzending is alleen van toepassing op de door u gekozen bezorgdatum.(*onder tijdzendingen wordt verstaan een gekozen bezorgtijd waar een toeslag op van toepassing is)

Wanneer u kiest voor een standaard bezorging ( zonder dagdeel levering ), streven wij naar een levering tussen 08:00 uur en 19:00 uur.

Wanneer het afleveradres een bedrijf betreft, streven wij naar leveren wij vóór 17:00 uur tenzij op de bestelpagina anders vermeld staat.

Bezorg procedure

Uw bestelling wordt aangeboden op de door u gekozen bezorgdatum. Wanneer er niemand thuis is zal de bezorger één van de volgende acties ondernemen:

  • De koerier geeft het pakket af bij een van de naaste buren en laat een kaartje achter.
  • De koerier neemt het pakket mee terug en laat een briefje achter. De ontvanger kan via het briefje een afspraak maken voor een tweede levering.

Indien uw bestelling een versproduct bevat hoeft de ontvanger in de meeste gevallen geen afspraak te maken voor een tweede levering. De bestelling zal vaak automatisch de volgende werkdag opnieuw worden aangeboden.

U kunt altijd de actuele status van uw besteling volgen via de link in de orderbevestiging.


Verpakking & bezorgkosten

Voor het verzenden en verpakken van uw bestelling betaalt u bezorgkosten, deze kosten zijn per adres. U betaalt dus altijd een zeer scherp tarief van slechts €7,50 per adres in Nederland. Voor het bezorgen van grote aantallen kunnen wij achteraf extra bezorgkosten aan u doorberekenen, natuurlijk zal een medewerker van deBloemist.nl u hier eerst van op de hoogte brengen.