Verzenden & bezorgen

Bezorgen van bloemen

Wij proberen zoveel mogelijk bestellingen zelf te verwerken en te versturen. Dit is echter niet altijd mogelijk, bijvoorbeeld bij bestellingen die liever niet 's avonds afgeleverd mogen worden. Deze worden dan door onze plaatselijke collega bloemisten uitgevoerd. Wij werken hiervoor samen met honderden bloemisten door heel Nederland. Zij zorgen ervoor dat de bestelling overdag wordt afgeleverd. Hierdoor is het vaak mogelijk om tot 15:00 uur te bestellen voor levering op dezelfde dag.

Op zaterdag kunt u een bestelling plaatsen voor dezelfde dag, dit kunt u doen tot 12:00 uur.

Een boeket bezorgen op zondag? Dat kan! Plaats uw bestelling zaterdag vóór 12:00 uur.

Bezorgen van bloemen en andere cadeauartikelen

Alle zendingen van deBloemist.nl worden bezorgd door onze koeriersdienst. Zodra wij uw bestelling hebben verwerkt, ontvangt u automatisch een email van onze koeriersdienst met daarin de Track &Trace link.

  • Van maandag t/m vrijdag geldt vóór 11:30 uur besteld, is dezelfde dag nog in huis.
  • Zondag bezorgen? Dat kan! Plaats uw bestelling vóór zaterdag 12:00 uur

Uiteraard kunt u tijdens het bestelling ook een latere datum in de toekomst kiezen.

bloemen bezorgen

Bezorgd wanneer u wenst

Wij bezorgen uw bestelling op de door u opgegeven bezorgdatum. Zo kunt u uw cadeaus voor uw relaties al ruim van te voren bestellen.

U kunt zelf kiezen welk dagdeel uw pakket geleverd moet worden. Zo kunt u kiezen voor verschillende tijdsindelingen.

Tijdsindeling dagdeel levering:

  • gehele dag 08:00 uur en 22:00 uur
  • bedrijfsadres 08:00 uur en 17:00 uur
  • tussen 08:00 uur en 12:00 uur
  • tussen 13:00 uur en 22:00 uur

Op zondag is alleen gehele dag levering mogelijk.

Wanneer u kiest voor een standaard bezorging (zonder dagdeel levering), streven wij naar een levering tussen 08:00 uur en 22:00 uur.

Wanneer u kiest voor een bedrijfsadres levering, streven wij naar leveren wij vóór 17:00 uur tenzij op de bestelpagina anders vermeld staat.

Bezorg procedure

Uw bestelling wordt aangeboden op de door u gekozen bezorgdatum. Wanneer er niemand thuis is zal de bezorger één van de volgende acties ondernemen:

  • De koerier geeft het pakket af bij één van de buren en laat een kaartje achter.
  • De koerier neemt het pakket mee terug en laat een briefje achter. De ontvanger kan via het briefje een afspraak maken voor een tweede levering.

Indien uw bestelling een versproduct bevat, hoeft de ontvanger in de meeste gevallen geen afspraak te maken voor een tweede levering. De bestelling zal automatisch de volgende werkdag opnieuw worden aangeboden.

U kunt altijd de actuele status van uw besteling volgen via de link in de orderbevestiging.


Verpakking & bezorgkosten

Voor het verzenden en verpakken van uw bestelling betaalt u bezorgkosten. Deze kosten zijn per adres. U betaalt dus altijd een zeer scherp tarief van slechts €7,50 per adres in Nederland.