Menu

 

Bloemen voor Nederland: Besteld voor 12.00 uur (van maandag t/m zaterdag), dezelfde dag nog geleverd. Besteld na 12.00 uur maar voor 15.00 uur (van maandag t/m vrijdag) dan kunnen we in de meeste regio’s gewoon nog leveren op de zelfde dag. Onze website geeft altijd de eerst mogelijke leverdatum aan, u kunt ook de postcode check doen en direct zien welke producten wij nog kunnen leveren (postcode check is zichtbaar op maandag t/m vrijdag van 12.00 uur tot 15.00 uur)

U kunt er ook voor kiezen om de bloemen op een andere dag te laten bezorgen (ook op zondag)

Cadeaus voor Nederland: Besteld op werkdagen voor 17.00 uur is de volgende dag geleverd. Besteld op zaterdag voor 12.00 uur is volgende dag geleverd. U kunt er ook voor kiezen om het cadeau op een andere dag te laten bezorgen (ook op zondag)

 

Kies zelf de bezorgdatum, na het invullen van het bezorgadres kunt u zelf de bezorgdatum kiezen. Ons systeem geeft de eerst mogelijke bezorgdatum aan, je kunt ook een andere datum kiezen.

 

Combineer cadeaus zoveel je wilt, na het kiezen van een product kunt u producten toevoegen. Zo kunt u alles in ons assortiment combineren en zelf je ultieme cadeau samenstellen.

 

Wil je graag meerdere vrienden of collega’s verrassen met een cadeau, je kunt bij ons in één keer bestellen voor meerdere adressen. Voeg bij stap één producten toe of verander het aantal, nu kun je bij stap drie adressen toevoegen en de producten verdelen. Zo kun je bij ieder adres een persoonlijk kaartje toevoegen, je complete bestelling blijft overzichtelijk, ons bestelsysteem heeft maar één pagina!

 

Op deze pagina vind u uitleg en een video

 

Wil je graag op één adres twee of meer producten laten bezorgen allemaal met een eigen kaartje? Dat kan, voeg bij stap drie adressen toe en verdeel de producten. Zolang de adressen en de bezorgdatum het zelfde zijn wordt er maar één keer bezorgkosten berekend.

 

Je kunt kiezen voor een tijdzending als de bezorgdatum niet vandaag is:

Bestel je op maandag t/m vrijdag voor 17.00 uur dan is een tijdzending mogelijk

Bestel je op zaterdag voor 12.00 uur dan is een tijdzending mogelijk

Bestel je op zondag dan is een tijdzending mogelijk met uitzondering van de leverdag maandag.

Op zon/feestdagen is geen tijdzending mogelijk


Tijd vensters zijn:

tussen 8.00 en 12.00 uur

tussen 12.00 en 17.00 uur

tussen 17.00 en 21.00 uur

 

Als de ontvanger niet thuis is dan wordt geprobeerd het pakket te leveren bij buren de ontvanger ontvangt een briefje in de bus met daarop het adres waar het pakket is geleverd.

Lukt het niet bij de buren dan proberen we het later nog een keer, ook nu wordt er een kaartje achtergelaten in de brieven bus.

 

  1. Op welke manier kan ik betalen

Op deze pagina vind je informatie over de verschillende betaalmethode

 

Wij bezorgen jouw cadeaus/bloemen ook op zondag, je moet dan wel bestellen voor zaterdag 12.00 uur.

 

Ja, u kunt tijdens het bestellen aanvinken dat u anoniem wilt blijven

Let wel op de tekst van het kaartje wordt door ons letterlijk overgenomen! Zet dan geen afzender op het kaartje.

Persoonsgegevens worden door ons nooit aan derde verstrekt!

 

Ja dat kan in de bevestiging van de order staat een link, via deze link kunt u uw order volgen.

 

Ja, zodra u uw bestelling heeft verzonden, krijgt u direct een automatische e-mailbevestiging van ons. Kijk deze goed na en stuur een eventuele correctie zo snel mogelijk naar ons.