Facebook vaderdag actie, doe mee en win voor jouw vader een vaderdag cadeau.

Geef aan waarom jouw vader juist dit vaderdag cadeau moet krijgen, en wie weet win jij dit pakket!

Niet gewonnen of nog een pakket bestellen met korting gebruik dan deze kortingscode: 7b2ba747 voor 5 euro Facebook korting.

 

                         

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bericht:

E-mail adres:    

Dit product direct bestellen met korting klik hier

Mijn vader heeft het niet altijd even makkelijk. Mijn moeder is erg ziek en bovendien erg vergeetachtig. Hij moet dus thuis eigenlijk alles draaiend houden en mijn moeder verzorgen. Toch klaaht hij nooir, ook al is het soms best zwaar. Mikn vader kwakkelt sinds kort ook met zijn gezondheid. Ondanks alles is ijn vader een blije, vitale 70er, die zelfs nog dagelijks op internet te vinden is en stapelgek is op zijn kleinkinderen. Omdat meestal alle aandacht naar mijn (zieke) moeder uitgaat, vind ik dat mijn vader ook wel eens in het zonnetje gezet mag worden en verwend mag worden! Mijn vader is een kanjer!

Wauw, leuke actie! Mijn vader verdiend dit omdat hij zo handig is en altijd voor me klaar staat, niet alleen wanneer er een klus geklaard moet worden thuis, maar ook gewoon als ik hem even nodig heb als papa ;) En dadelijk krijgt hij het nog drukker want in Juli word hij Opa van zijn 1ste kleinkind!

Mijn vader is helaas vorig jaar overleden maar ik heb nog wel een heeeeeeele lieve schoonvader. Dus die zou ik graag verwennen met dit pakket.
 
Mijn papa is er helemaal niet voor dat ik naar dancefeesten ga. Hij denkt dat daar te veel alcohol gedronken wordt of drugs.

Hij snapt ook niet dat het tot 6 uur 's morgens duurt!
Vorige week mocht ik na lang zeuren na een feest in de Rijnhallen.
Ik zou er met de trein heen gaan en de eerste 'smorgens weer terug.
'S nachts werd ik echter plotseling helemaal niet fit. Ik belde om 2 uur in paniek naar huis en was natuurlijk bang een boze papa aan de lijn te krijgen.
Het ging helemaal anders. Hij zei: Ik kom eraan. Nu. Blijf maar waar je bent.
Om twee uur 's nachts reed mijn vader naar Rotterdam voor mij! 150 km heen en 150 km terug!
Om 5 uur lag ik thuis in mijn eigen bedje met een flinke buikgriep, maar oh zo dankbaar!

Ik wil mijn papa graag bedanken met een mooie bos bloemen of presentje van De Bloemist want voor mij is hij de allerliefste papa van de hele wereld!

mijn man is een super lieve en zorgzame vader voor onze 3 lieve jongens.

mijn eigen vader is 3 jaar geleden overleden.
dat maakt Vaderdag heel dubbel, maar ik geniet als ik zie wat voorn lieve vader mijn jongens hebben.

Omdat mijn papa de allerbeste en allerliefste papa is op deze hele wereld. Hij heeft altijd voor mij klaar gestaan, door dik en dun. En daar ben ik hem eeuwig dankbaar voor.

Mijn vader verdient dit pakket zeker niet,

want voor me gevoel heb ik geen vader meer...

Mijn man daar en tegen verdient zeker wel dit pakket, 
want hij ziet z'n zoontje 1 dag in de week en gaat er dan helemaal voor...

De papa van mijn twee kids ( een zoon van bijna 2 jaar en een dochter van drie weken) is de allerliefste en beste papa! Toen ik 38 weken zwanger was moesten we verhuizen!hij heeft de vijf weken ervoor keihard gewerkt om

alles af te krijgen voor de kleine zou komen! Toen bij 40 weken en 2 dagen de bevalling begon was hij super lief voor mij! En nu.. Hij zorgt dat ons zoontje geen aandacht te kort komt in de drukte van zijn nieuwe zusje... Hij verdiend het!

mijn vriend is de liefste papa voor mijn kinderen al 3jaar.en mijn eigen papa die 76 word is de liefste voor mijn. helaas ben ik zelf bijstandsmoeder dus kan ik geen kado kopen voor ze dus hoop dat ik iets kan winnen want ze moegen echt wel vooral mijn vriend in het zonnetje gezet worden .

-mijn vader heeft dit boeket heel erg verdient , hij heeft last van spierreuma en kan eigenlijk niks maar toch blijft heel hard doorwerken !!!!

het is een echte bikkel , en laat zich niet kennen .
een echte doordouwer dus !!

Mijn vader is een schat van een man, en staat altijd voor iedereen klaar. Hij helpt graag iedereen en vindt dat ook erg leuk om te doen. Als ik een klusje heb waar ik zelf niet uitkom, roep ik dan ook de hulp van mijn vader in. Het leukste is om dat samen met hem te kunnen doen. Hij geeft goede tips en is erg creatief in het bedenken van oplossingen. Hij houdt enorm van de natuur, de vogels en alles wat groeit en bloeit. Zo ook planten en bloemen. U begrijpt dat ik dan ook graag meedoe aan deze actie om mijn vader eens in het zonnetje te zetten. Hij zou enorm verrast zijn.

omdat hij er altijd is ook al is die ziek en dachten we dat we hem niet zo lang bij ons mochten houden .dus daarom en omdat het de Liefste vader is .

mijn vader verdient dit prachtige pakket omdat hij een hart infarct heeft gehad en er bijna niet meer was.

wij zijn zo blij dat het tot nu toe goed gaat met hem gaat want we kunnen hem niet missen...
wij houden verschrikkelijk veel van hem!

mijn papa is de beste 70 jaar en hij heeft het hele huis voor mij staan stucadoren,gewoon omdat hij dat ooit was en ik geen stucador kan betalen,hij heeft daarna 3 dagen in bed gelegen,en nee dat weet ik niet van hem,maar van mij moeder,hij zou mij nooit vertellen,hoe zwaar hij het vond,hij zou niet willen dat ik mij schuldig voelde,,dus zou heeeeeeeeel leuk zijn voor zijn Vaderdag,hij verdiend het

Onze papa verdient dit pakket want hij is de liefste, stoerste en grappigste papa van de wereld!!! Papa werkt ontzettend hard, ondanks dat hij nu zijn eigen werk niet uit kan voeren. Hopelijk mag hij weer snel op de vrachtwagen rijden zodat wij weer een keertje met hem mee kunnen!!!

Hallo,


Mijn schoonvader is een superpapa,hij doet alles voor zijn kinderen en kleinkinderen.

Mijn papa is de liefste, omdat hij alles voor me doet al ben ik 39 jaar. Ik hoef maar te bellen en hij staat voor me klaar. Iedere woensdag drinken we samen koffie en genieten we van elkaars gezelschap. Niets is mijn papa te veel. Mijn zoon is met klompvoeten geboren, toen ik weer moest gaan werken is hij iedere week 2 keer met hem naar het ziekenhuis gegaan om zijn gipsen te laten vervangen! Dat is nou echt onvoorwaardelijke liefde.

Omdat ik heel erg kan knuffelen met mijn papa, en hij heeeeeeeeeeeeel lief is, en omdat papa goed kan fietsen op de racefiets. #Kirsten (4 jaar) (letterlijk wat ze zei... ons meissie :) )

Mijn vader verwen ik lekker zelf als hij terug is van een paar maanden genieten met zijn camper. Ik ben blij dat zijn gezondheid weer zo goed is dat hij het kan.

Mijn vader drinkt geen alcohol, dus ik zal hem niet echt verwennen met deze (heerlijke) bieren, en bloemen? Och, niet zo handig als je elke keer met de camper weg wil, dan staan die bloemen er nog, ook zonde!
Nee, ik wil mijn mannetje eens in het zonnetje zetten.Hij is papa geworden van mijn dochter, meer een papa dan vele papa's zouden zijn. Hij staat altijd klaar voor haar (en voor iedereen), is betrokken bij alles wat ze doet, verwend haar heerlijk, maar niet dat ze er vervelend van wordt, wil dat ze een prachtige jeugd krijgt en alles staat in het teken van haar!
Ze is dolblij met haar papa, die ze zelf heeft gekozen door hem "papa" te noemen toen ze bijna 2 jaar was, daarvoor had ze alleen maar een papa op een foto boven haar bed, een papa die haar nooit gekend heeft, haar biologische papa is verongelukt toen ik net zwanger was. Zij is 8 maanden na het ongeluk helemaal gezond ter wereld gekomen en we zijn allemaal dolblij met haar. Haar papa is nu een mooie herinnering en haar nieuw gekozen papa is een superpapa!

Wij zijn anna en kimberly 4 en 3 jaar. Onze papa verdiend dit omdat we net zijn verhuist uit de woning waar mijn papa is geboren. Nu zitten wij op een andere school waar allw kindjes al een vaderdag,verrassing hebben gemaakt maar wij daar net buiten zijn gevallen. We hebben nu niets om tegen onze papa te zeggen dat we van papa houden.,liefs anna oomes en kimberly oomes

mijn vader verdiend dit pakket omdat hij me altijd en overal in steunt. we wonen 148 km bij elkaar vandaan maar zodra ik hem nodig heb staat hij zo voor de deur. momenteel lig ik al een week met spit op de bank en kan zelf niet goed voor mijn dochter zorgen. mijn ouders zijn nu op vakantie en hebben mijn dochter ( 4 jaar ) opgehaald om een paar dagen bij hun te blijven zodat ik kan herstellen. ik hou heel veel van mijn vader en hoop hem nog heel wat jaren bij me te hebben

Ik had de liefste papa ,met veel pijn heeft hij ons verlaten een papa van 8 kinderen en heel veel kleinkinderen ,Nu mijn man heeft het toch ook super gedaan als papa van een dochter van 34 jaar en is nu een super opa . Iedere papa verdiend een geschenk voor vaderdag ,ze hebben ook hun rol in een gezin en het is dan ook al eens leuk dat de rollen worden omgedraaid ,zodat zij ook een eens in de watten worden gelegd .

Ik zou dit pakket graag namens onze 2 kinderen (7 & 5) aan mijn man/hun vader willen geven. Morgen ben ik uitgerekend van ons 3e kindje, hopelijk is deze baby al geboren met vaderdag of wordt deze op vaderdag geboren en daarom zou het winnen van dit leuke pakket een fijne verrassing zijn voor deze leuke en lieve papa!

ons pap heeft geholpen met de bevalling van ons sem. sem (onze mechelse herder) is bevallen van 11 pups, maar op een gegeven moment was ze zoooooo moe dat ze de vliesjes die om elke pup heen zit als ie geboren word, niet meer stukgebeten kreeg.en toen heeft ons pap ze stuk getrokken anders zou die kleine stikken.dus ons pap verdient volgens mij wel zo'n mooi kadoo want hij is voor mij de beste verloskundige/papa die er is!l

Mijn vader is iemand die altijd dag en nacht heeft gewerkt om z'n gezin te onderhouden, die je 24 uur per dag kan bellen en dan is hij er meteen en iemand die onvoorwaardelijk voor z'n gezin staat. Zo'n vader is wat mij betreft een echte held en verdient een mooi cadeau met vaderdag!

Onze vader verdient de actie van fb omdat hij een geweldig lieve vader is en werkt altijd hard voor ons. Hij is de liefste van de hele wereld. gr melissa en kevin

onze papa is de beste van het hele land

Hij verdient een bloemetje in zijn hand.
Lachen, spelen, stoeien 
en lekker met modder knoeien.
onze papa is al 40 maar wij zijn nog maar klein.
Onze papa heet reinier vijn.
wij zijn 3 en 4
en hopelijk komen die mooie bloemen hier

-  Mijn pa de liefste, zorgzaamste en coolste vader van het hel universum. Hem wil ik "dol-fijn" verrassen met dit super cadeau!

Het is voor het eerst dat wij het met onze gezin vieren in onze eogenhuis en ik vind dat mijn vriend de vader van me kinderen het wel verdiend! !

k ben mega trots op mn vader. Sinds 2 augustus vorig jaar is hij weduwnaar en hij redt zich toch maar in zn eentje na 47 jaar met mn moeder te zijn samen geweest. Ik hou van die man!

Mijn vader is een absolute topper, hij werkt keihard, hij is altijd volop geïnteresseerd in alles. Daarnaast gaat hij heel vaak naar zijn zieke moeder die al jarenlang dement is en niet kan praten hij heeft het daar heel moeilijk mee, maar hij blijft vol liefde haar verzorgen, het is gewoon een echte lieve vader die zeker eens verdiend in het zonnetje te worden gezet!

De gezondheid van mijn vader is niet zo goed en daardoor is hij vaak ziek. Hij heeft heel erg overgewicht en daarnaast last van reuma en jichtaanvallen. Omdat hij vaak op bed ligt zou ik graag deze prachtige bos bloemen naast zijn bed willen zetten, zodat dat zijn leven wat fleuriger maakt!

Mijn vader staat altijd voor me klaar! Ik hou van hem en hij verdient dit mooie pakket!

Mijn vader verdient juist dit vaderdagcadeau, omdat hij 83jr. is, maar altijd zegt dat je er op zijn leeftijd ook nog toe doet en meetelt en aan alles mee kan doen!!! Hij is superactief en gezond en doet zelfs nog meerdere malen per week vrijwilligerswerk in het verzorgingstehuis, waar zijn broer vorig jaar aan ziekte MS is overleden. Daarnaast staat hij voor alle buurtgenoten en familie altijd klaar, kortom een topvader!!! Ik vind het daarom leuk om hem te verrassen hiermee, hij zal superblij hiermee zijn, het tegen iedereen zeggen en zich GEWAARDEERD! voelen, dat hij er nog bij hoort en moeders zal kunnen meegenieten van de bloemen en vader van het biertje!!!

Onze pappa, doet heel veel... Ons mamma is erg ziek... en pappa zorgt heel goed voor mamma en voor ons.. Hij doet echt heel veel voor ons.. Pappa is soms best wel moe. En wij denken dat pappa, dit kadootje wel heel erg leuk zal vinden... hij zal wel moe blijven... maar wel lachen! Wij hopen dat onze pappa dit gaat krijgen...

Mijn pa verdient dit pakket, omdat hij midden 50 is, al aardig versleten is,

En nog alles doet voor zijn kids!
Ik ben pas verhuisd, en hij heeft mijn hele huis geschildert!
Ook zijn kleinkimdertjes komen niks te kort bij hem.
Wij houden zielsveel van onze pa!

Mijn vader is uiteraard de liefste vader van de wereld. Inmiddels weduwnaar, altijd keihard gewerkt en in de hongerwinter geboren. Daardoor heeft 'ie een enorme overlevingsdrang en kan echt van kleine dingen genieten. In zijn werkleven heeft 'ie elke cent opzij gezet voor "later", samen met mijn moeder. Alles voor de kinderen en alles voor later. Helaas heeft mijn moeder "later" nooit gehaald, want ze stierf al jong aan kanker. Mijn vader ging niet bij de pakken neerzitten; integendeel. Hij ging met de vut en ging eens lekker genieten van zijn hardverdiende centen en oppassen op zijn kleinkinderen. Bij mooi weer regelmatig een lekker biertje op een terrasje en af en toe een paar dagen hotel in Duitsland of Belgie, geen overdreven dingen hoor. Verder helpt 'ie mij en mijn broer altijd met verhuizen, advies, of als we in geldnood zitten. We kunnen altijd een beroep op hem doen; no matter what. Ik ben heel blij dat 'ie weer de draad van zijn leven heeft opgepakt en geniet van het leven, want dat is een kunst. En pap...bedankt dat je het graf van mama altijd zo netjes verzorgd met verse bloemen! Ik hoop dat we jou nog heel lang mogen houden. Een dikke zoen van je dochter! XXX

Mijn vader verdient dit boeket omdat hij na het sterven van mijn man de vaderrol over heeft genomen voor mijn dochtertje van toen 11 weken.... nu is ze ondertussen bijna 7 en dankzij mijn vader gaat het heeeeeeeeeel erg goed met ons!!! En daar ben ik trots op.... trots op mijn vader die heel veel dingen niet heeft kunnen doen omdat wij zomaar bij mijn ouders gingen wonen. Tuurlijk ik weet dat wij altijd welkom zijn maar dat is wel een hele grote stap. En nu na zoveel jaren hebben mijn dochter en ik een eigen huisje en mijn vader heeft het daar moelijk mee..... al die jaren als een soort vader en dan ineens gaat je "kind" op zichzelf wonen. En toch zegt hij niks.... 

Ik kan dus maar 1 ding zeggen..... pa, ik hou van jou.... zielsveel!!!!

 

Mijn man vader van mijn kids toppie vader !!

En omdat hij zijn moeder voor 2weken geleden is,
kwijt geraakt aan kanker ,en er nog steeds moeilijk mee heeft.
Verdient deze vader wat ex
tra aandacht !!ondanks dit is hij nog liever voor mijn kids!!!

omdat hij deze maand 91 wordt

Mijn man, vader van 3 dochters, heeft een eigen zaak met bijbehorende uren. Gooit alle last van ham af voor hij de voordeur door stapt om eens lekker met zijn 3 dochters te gaan stoeien in de weinige uurtjes dat hij vrij is

Mijn vader verdiend dit pakket omdat hij al zn hele leven bij de akzo sassenheim in ploegendiensten werkt.. en elke dag van dordrecht naar sassenheim rijd hiervoor..

Hij heeft 5 kleinzonen en is er altijd voor ze om ze weekendje meetenemen (want wij wonen in katwijk) en de superopa te zijn die die is.. 
Je hoeft maar te bellen en hij rijd naar ons toe!!!

Hij is gewoon de beste papa die er is en omdat er zoveel kilometers tussen ons zit zou ik het gaaf vinden als dit naar hem zou kunnen worden opgestuurd!! ♥

mijn vader heeft een moeilijke tijd met mij gehad en heeft mijn moeder zeer goed bijgestaan (toen ik nog klein was heb ik celebalere atacxtie gehad )inmiddels heb ik mee kunnen leven hoe moeilijk het soms ook kan zijn .maar ik ben er nog mijn vader heeft mee veel geleerd en heeft met mij gefietst etc . Ik ben erg blij met mijn vader en uiteraard ook met mijn moeder :)

mij vader verdien het om dat hij zo lief is voor ons en dat ze lichaam niet altijd wil wat hij zelf wil een steuntje in ze rug dat zal fijn zijn paps is de liefste

Mijn man (vader van onze 2 lieve dochters) verdient dit pakket zeker! Hij staat altijd voor ons gezin klaar! Ook in de tijd, dat het met mij minder gaat (na het krijgen van mijn knie-prothese, waarbij veel complicaties zijn opgetreden). Toch blijft hij degene die me moed inpraat en mij het weer, ondanks alle pech, positief laat inzien! 

Daarom vind ik dat hij nu extra in het zonnetje gezet mag worden met VADERDAG! En dit pakket zeker verdient!

mijn vader verdient dit pakket omdat hij altijd voor me klaarstaat. Niet alleen wanneer het hem uitkomtt, maar ALTIJD. Zo heeft hijjj mij tijdens mijn zwangerschap gesteund vanaf dag 1. Toen ik misselijk was heeft hij ervoor gezorgd dat ik niet hoefde te koken, toen ik niet meer kon lopen door de bekkenpijn heeft hij mijn boodschappen gedaan, voor mijn oudste gezorgd, haar naar school gebracht, met haar naar de kinderboerderij gegaan - kortom hij is niet alleen een supervader maar ook een superopa! Daarom verdient mijn lieve vader dit geweldige boeket!

Mijn vader is een echte papa al bijna 50 jaar lang. Ik hoop dat hij nog heel lang bij me mag zijn.

mijn papa is 70 jaar en een geweldige lieve man!

Hij heeft 15 jaar voor mijn zieke mama gezorgd zonder ook maar 1x te klagen, nu na haar overlijden krabbelt hij weer wat op, Hij is echt een kanjer, nog steeds rijd hij minimaal 1 of 2 x per jaar naar zijn / mijn familie op Sardinië, dan bezoekt hij al zijn broers en zussen, en zelfs dan denk hij nog aan ons, want als hij terug komt neemt hij voor iedereen weer wat leuks mee!
Hij staat altijd voor ons klaar oppassen op zijn 4 kleinkinderen vind hij ook geen probleem en een potje voetbal doet hij nog steeds met de kleinkinderen!
Hij is een echte levensgenieter, met op zijn tijd een lekker etentje en drankje!
Hij geniet van de kleine dingen!
Een echte lieverd!

Een bloemetje om zijn huis op te fleuren en om hem daarna lekker van een trappistje te laten genieten. Hij heeft mij zoveel geleerd en nu staat hij mij nog bij met mijn problemen en keuzes.

hij is gewoon de allerbelangrijkste man in mijn leven!

Omdat mijn vader (88 jaar oud) al meer dan 50 jaar de liefste man op deze wereldbol is en ik hoop dat ik nog lang van hem kan genieten!

Hallo,


Ik vind eigenlijk dat mijn vader dit vaderdagcadeau moet krijgen omdat hij natuurlijk op de eerste plaats de allerliefste, mooiste en leukste papa van de hele wereld is.

Maar ook omdat hij de laatste jaren heel veel heeft meegemaakt. Mijn vader is 52 jaar en hij heeft zijn ouders al vroeg verloren aan kanker. Ook zelf heeft hij moeten strijden tegen kanker en gelukkig staat het momenteel stil. 
Mijn vader heeft heel lang mijn half broertje en half zusje niet mogen zien. Gelukkig krijgt hij nu langzamerhand weer contact, maar omdat ze zo jong waren toen hun moeder ze bij mijn vader weg hield is het erg moeilijk voor mijn halfzusje om een band op te bouwen.
Nu eindelijk alles weer een beetje ging lopen en de goede kant op ging heeft hij rond februari dit jaar een aantal keren een tia gehad. Hij heeft 1 week in Heerenveen gelegen en 3 weken in Utrecht. In die tijd is hij ook geopereerd aan zijn halsslagader. Het was allemaal heel zwaar voor hem, ook omdat hij moet accepteren dat ondanks het best goed is afgelopen hij toch dingen veel moeilijker kan en heel snel moe is. 

Aangezien dit nog maar een klein stukje is en ik natuurlijk zoals alle anderen de liefste vader heb van de hele wereld gun ik hem veel kleur, geluk en liefde in zijn verdere leven en ik hoop dat jullie hier een klein onderdeel van kunnen zijn.

Omdat mijn papa na 9 jaar hopen en wachten, eindelijk papa werd van mij en 14 maanden later ook nog van mijn broertje!!! Wij hebben de allerliefste, gezelligste, klussende, voorlezende en goed kokende papa van de héle wereld!!!!! Met dit kado kunnen wij hebben nog eens laten weten hoe trots op -en blij wij met hem zijn!

Omdat onze papa altijd heel hard werk zodat hij centjes verdient om met ons leuke dingen te kunnen doen. We altijd voordat we naar bed gaan nog een spelletje met hem doen hoe moe hij ook is. En we heel veel van hem houden! Hij is heel lief de liefste papa van de wereld hebben wij 

Waarom ik dit pakket graag zou willen winnen is omdat. Mijn vader gewoon de allerliefste vader is die je maar kan wensen.

Ofschoon mijn vader niet meer leeft, heb ik een heel goede 'alternatieve' vader in gedachten....deze persoon speelt al jaren een bijzondere rol in het leven van mijn moeder en mijn zusje en mij. Het is onmogelijk om hier uit te leggen hoe en wat, maar hij verdient meer dan wie ook een verrassing op vaderdag!

Mijn vader staat altijd in de schaduw van iedereen en dus vind ik dat hij wel eens in het zonnetje mag worden gezet.

Mijn vader verdient dit boeket, omdat hij is als een gerbera. Stoer maar ook zacht!

Omdat hij nu zo ziek is gun ik hem dit leuke kado extra graag!

Mijn vader verdient dit pakket omdat ik heb alle dagen van de week en elk uur van de dag een beroep op hem kan doen als er iets met mij aan de hand is....mijn vader is mijn grootste en trouwste vriend. Ik hou heel veel van hem!

k vind dat mijn vader dit vaderdag kado verdiend omdat hij niet alleen een geweldige vader is maar ook een super lieve opa voor mijn kinderen, de beste man ter wereld voor mijn moeder, de meest behulpzame zwager/oom voor mijn neven, nichten, tantes en ooms en gewoon....omdat hij nou eenmaal is wie hij is: een prachtmens :-)

Omdat hij de allerliefste papa is..Altijd met mij speelt en boekjes voorleest..Ook is hij heel lief voor mijn mama..Ik kroel graag met papa en ik geef hem vaak een kusje!

Lieve papa ik vindt jou heel erg lief!

Omdat me vader een sgat van een man is en gewoon door gaat terwijl er zo veel tegenslagen zijn geweest de laatste jaren...

Ziekte, scheiding, dierbare die zijn overleden...
Dit zou een geschenk zijn..

Mijn eigen vader is helaas al overleden, daarom wil ik graag meedoen voor de lieve vader van mijn kinderen, want er wordt immers gezegd dat je onbewust een partner kiest die op hem lijkt! 

Hij is inderdaad een hele toegewijde paps, vanaf de allereerste luier die verschoond moest worden, tot op de dag van vandaag, nu het al "grote" jongens zijn, maar nog steeds als eerste naar hem toegaan als ze hulp of goede raad nodig hebben. En dat terwijl hij superdruk is met zijn werk als ZZP- "er, hij maakt gewoon tijd voor ze, al is het midden in de nacht!

Mijn vader heeft het kaatste jaar veel in het ziekenhuis gelegen en het scheelde niks of hij had het niet overleefd.. Op zijn afdeling mocht hij geen bloemen hebben, terwijl hij een buitenmens is en dol op planten en bloemen! 

Hij is nu beetje bij beetje aan het herstellen en ik weet zeker dat dit mooie vaderdagpakket hem heel erg goed zou doen!

het bloemetje zet ik bij het graf van mijn vader die al weer 10 jaar geleden overleden is en de biertjes zijn om te proosten op alles wat ie voor mij gedaan heeft

Ik wil dit pakket graag winnen voor mijn papa omdat hij natuurlijk de allerliefste is en omdat ik nog niet zoveel zakgeld heb om zo iets moois te kopen,.....

Mijn Vader is de beste! ondanks zijn versleten heupen en rug is hij elke dag druk op de boerderij, nu de koeien weg zijn heeft hij zich gericht op Friese paarden. 11 jaar geleden ben ik gescheiden en mocht ik weer thuis komen met mijn 2 dochtertjes..4,5 jaar hebben we in een hele grote caravan op het erf gewoond omdat er geen schot zat in de huurhuizen heeft hij aangeboden om de boerderij te verbouwen in 2 onder 1 kap een super aanbod! Nu moeten we helaas weg want er komt een 4 baans weg over ons huis heen en zijn we in onderhandeling..maar dat vreet vreselijk aan hem en daarom vindt ik dat hij dit verdient.

Mijn man (paps leeft helaas niet meer) verdient dit pakket meer dan dubbel en dwars, omdat hij zulke lange werkdagen moet maken. Daarnaast nog vaak bereikbaarheidsdienst door de week en in het weekend, waardoor ook de ochtenden erg vroeg kunnen beginnen. 


Een extra verrassing van mij is dan wel super geslaagd!

Mijn vader is de beste en liefste vader van het land,heeft vorig jaar een hersen infarct gehad ,kan niet meer doen wat ie altijd kon

Daarom verdient hij het om in het zonnetje gezet te worden met dit mooie pakket

Mijn vader en opa verdient eens goed in de bloemen gezet te worden.

Waarom daar hij altijd klaar staat voor mij en me kinderen. En nooit eens wat wil een dank je wel is altijd genoeg...daarom verdient hij het nu eens dat ik kan zeggen pa dit heb je verdient en hou van jou.

Mijn vader en opa verdient eens goed in de bloemen gezet te worden.

Waarom daar hij altijd klaar staat voor mij en me kinderen. En nooit eens wat wil een dank je wel is altijd genoeg...daarom verdient hij het nu eens dat ik kan zeggen pa dit heb je verdient en hou van jou.

hij verdiend omdat hij altijd klaar staat ,altijd als eerste op is en koffie maakt en broodjes en ijsthee en omdat hij nooit te beroerd is om de handen uit de mouwen te steken daar waar nodig is of om naar de andere kant vh land te rijden als er weer eens iets van marktplaats gekocht is

Mijn vader staat altijd voor mij klaar in goede en slechte tijden. Maar mijn schoonvader doet ik ook en natuurlijk mijn man ook

Alledrie zijn ze zorgzaam en gaan voor hun kinderen en kleinkinderen door het vuur. Altijd staan ze klaar voor ons. Dus ik kan niet kiezen. Dat mogen jullie doen

Mijn vader is de allerliefste omdat het elke dag weer een groot feest is als papa en ik samen zijn.

Dan word er gestoeid, gelachen en gespeeld. 
Over 3,5 week krijg ik er een baby broertje bij en ook aan hem kan ik laten zien dat wij echt de allerliefste papa hebben van de hele wereld!
Dag en nacht staat hij voor mij klaar, als ik verdrietig ben komt hij mij troosten.
Op deze manier wil ik hem laten weten dat hij voor mij de allerliefste papa is.

Mijn daddy is mijn 'koning'! Hij is mijn rechterhand, want hij bespaart mij een hoop geld, gezien hij een echte klusjesman is. Erg fijn voor mij als student. Ik zou deze koning en een held van een vader wel willen bekronen met een schitterend boeket van DeBloemist dat heeft deze lieve- en behulpzame man dik verdient!

Onze (o)pa staat altijd voor ons klaar als er een klusje gedaan moet worden, als we met de caravan op vakantie willen en dit jaar mag zijn kleindochter mee op vakantie naar Frankrijk! Zelf kan mijn vriend haast niks door een zwaar herseninfarct en ik ben zelf ook chronisch ziek net zoals mijn dochter. Hij, en mijn moeder trouwens ook, doet alles voor ons.

Wat een super actie :-) Ik zou 'm aan mijn man willen schenken, de papa van onze kinderen omdat hij de liefste en geweldigste papa is! Liked & Shared & Hope to win :-) En eigenlijk verdient mijn eigen vader (ook de allerliefste van de wereld, die heel veel meemaakt vanwege zijn en mijn moeder hun gezondheid) dit ook, maar hij houdt niet van bier ;-)

Omdat hij mij graag die mooie bos bloemen geeft als hij met dit heerlijke weer een lekkere La Trappe kan drinken in zijn luie stoel op het terras.

Omdat hij altijd voor ons klaar staat.


Zo is hij gisteren ook weer komen helpen bij de voorbereidingen van de bouw van ons huisje.

Hij is echt geweldig en zou hem voor geen geld ter wereld willen ruilen!!!

een mooi pakket voor mijn lieve vader. zou geen andere willen ben zeer blij met hem en ook trots op hem. dus zou mooi zijn dat hij dit pakket zou krijgen. dan drinken we er samen 1!

Binnen dit jr eerste ze vrouw verloren na 8 jr strijd en ze was nog niet weg of de hond mankeerde van alles en is al 3 x geopereerd hij heeft heel wat te verduren gehad en daarom verdient hij om in het bloemetje gezet te worden met een heerlijk biertje dat we kunnen proosten op een mooi en nieuw jaar

Aaah natuurlijk heeft iedereen een Lieve toffe papa, maar die van mij is echt een super kanjer hoor!

Hij brengt mij overal naar toe en houd van shoppen, welke vader doet dat nou! hij is een echte lekkerbek, en heel erg grappig, mijn papa is ECHT de aller aller leukste en liefste!