• Champagne bestellen op werkdagen voor 17.00 uur = volgende dag geleverd
  • Kaartje of videoboodschap toevoegen
  • Meerdere bezorgadressen opgeven
  • Tijdszendingen ochtend, middag en avond
  • Moët & Chandon bestellen zonder inschrijven
  • Veilig betalen
  • iDeal, creditcard, Pay-Pal en factuur
  • Volgen via Track & Trace

MOËT & CHANDON CHAMPAGNE

Champagne van het grote merk Moët & Chandon kunt u gewoon online bestellen in onze shop. U zult hier vele champagne cadeaus aantreffen die wij voor u kunnen bezorgen door heel Nederland. Met het versturen van champagne geeft u gegarandeerd een sprankelend cadeau. ECHTE CHAMPAGNE Het bestellen van Moët & Chandon champagne is zo gebeurt en kost u weinig tijd.

Champagne mag alleen Champagne op het etiket zetten als de wijn ook daadwerkelijk uit het Noord Franse Champagne gebied komt en gebotteld is. Als een gelijksoortige bubbels een andere herkomst heeft dan spreken we van een méthode champenoise, voor Frankrijk hebben we het dan over een Crément (droog) of een Clarette (zoet) , in Spanje heet deze wijn Cava, in Italië een Prosecco en in Zuid Afrika noemt men Champagne Vonkelwyn.

CHAMPAGNE BEZORGEN

Met onze champagne bezorgen wij de ontvanger een sprankelende ervaring. Bestel uw champagne op werkdagen voor 17.00 uur en wij bezorgen hem in principe de volgende dag of op de door u opgegeven datum.

GESCHIEDENIS MOËT & CHANDON In 1446, werden Jean en Nicolas Moët tot edelen benoemd door koning Charles VII: zo werd geboren het beroemde dynastie dit later zijn naam gaf aan het grootste hoofdstuk in de geschiedenis van de champagne. Een van de nazaten van de Moët broers, Claude Moët, die een wijn handelaar in Epernay was sinds het begin van de 18e eeuw, richt in 1743 het Maison Moët op. Zijn kleinzoon, Jean Remy Moët transformeerde deze handelsmaatschappij in een wereld toonaangevend luxe merk, die nu al voor meer dan twee en een halve eeuw de ware belichaming, rond de wereld, is van het genie champagne. Sinds deze datum van 1743, is Moët & Chandon uitgegroeid tot werelds populairste champagnes.

De kwaliteit van de wijnen geeft de volledige rijkdom en diversiteit weer van de fantastische wijngaarden, het grootste en meest prestigieuze landgoed in het Champagne gebied, dat bestaat bijna uitsluitend uit Premiers Crus en de Grands Crus. Blijde wijnen, met een royaal en verleidelijk persoonlijkheid, onderscheiden zich door hun sprankelende fruitigheid. Altijd trouw aan de ambitie van Jean-Remy, die ervan overtuigd was meer dan enig ander in de verleidelijke kracht en de magie van champagne. Moët & Chandon is nog steeds, en meer dan ooit tevoren, het symbool van plezier, grandeur en pure vreugde.