Bloemen bezorgen op zondag Moederdag

Ook dit jaar bezorgen wij weer zonder extra kosten op zondag 8 mei Moederdag. Bloemen kun je zelfs bestellen tot en met zondagochtend, cadeaus besteld voor zaterdag 7 mei 16.30 uur bezorgen wij ook op zondag 8 mei. Bekijk onze speciale Moederdag pagina of kies uit ons complete assortiment jouw favoriete Moederdag cadeau.


Verras je moeder met een grote doos vol heerlijke chocolade

Vind ons leuk op Facebook en maak kan op 1 van de 3 dozen heerlijke bonbons, echte bakkers bonbons van Martinez in leuk Moederdag doosje. Een heerlijke mix van puur, melk en witte chocolade zonder alcohol

 

 

Laat ons weten waarom jouw moeder deze chocolade verrassing verdiend en maak dubbel kans!

                         

Mijn moeder verdiend deze chocolade verrassing omdat:

E-mail adres:    

 

Reacties:

- Moniek: Mijn mama Joppie Mourik verdiend dit omdat ze dol is op chocolade! Maar meestal is mijn papa haar voor 😉.
Maar op deze manier heeft ze een doosje voor zichzelf

- Wow ! Betere verwennerij kan ik niet bedenken dan met dit heerlijke bonbons mijn moeder <3 te verrassen . Ik ben dolgelukkig en heel dankbaar dat ik zo’n FANTASTISCHE MOEDER heb . Ik hou van mijn moeder . Zij leidt mij de weg en geef mij veel inspiratie en positiviteit. Zij is mijn steun , beste vriendin en toeverlaat <3 Verrast worden met een doos heerlijke chocolade zal haar zeker een fantastische Moederdag bezorgen. Ik ga duimen . Liefs, Eva

- Mevr Mols: ik ben dol op chocola, daar wordt ik altijd heel graag mee verrast

- Willemeijn: De site deed het niet bij mij, dus dan maar een kleine kans pakken.. mijn moeder houdt heel erg van chocolade (de kinderen ook dus ze zal ze moeten verstoppen haha) en ik vind dat ze het heeft verdiend! Ze is de beste!

- Loes: Mijn lieve moeder Carla Mentink. Omdat ze gewoon een lieverd is.

- Joany: Omdat ze verslaafd is aan chocolade en ik ook haha

- Misye: Ik verras graag mijn lieve moeder met een gratis chocolade verrassing, omdat zij de meest bijzondere persoon is in mijn leven. Ze is gewoon alles voor me en zal dat ook altijd blijven. Ze heeft een speciale plek voor me en zou haar graag weer in het zonnetje willen zetten omdat ik in vele opzichten veel aan haar heb. Woorden schieten te kort om aan te geven hoeveel ik van haar houd. Daarom zou ik haar heel graag een gratis chocolade verrassing gunnen.

- Mijn moeder is 'verslaafd' aan chocolade (net als ik trouwens) en ik wil haar hier heel graag mee verrassen !!!

- Madelijn: mijn moeder is 78 en is gek op chocola zit in de family zelfs mijn oma vroeger ging ook altijd voor eten zelfs snoepen en ik ook ben zelf bijstandsmeoder van 3 kinderen ik zou het leuk vinden als ik voro mijn moeder kon winnen want zei heeft geen computer en geen mob tel dus ze ka nmet niks mee doen zou leuk zijn als ze keertje iets kon winnen

- Linda: Omdat me moeder zoveel voor ons doet

- Coby:  verras graag mijn schoonmams heb helaas zelf geen moeder meer maar zie mijn schoonmoeder ook als mijn mams

- Dino: Wat super en geweldig dat we dit zomaar kunnen winnen. Ik weet zeker dat mijn moeder (zonder FB) hier heeeeeeeeeeel blij van wordt 🎈🎈🎈 en daar word ik dan weer blij van smile-emoticon Wat een feest zal moederdag hiermee worden!

- Mijn mams uniek is! Een tikkeltje eigenwijs en koppig, maar bovenal lief en zorgzaam! Ondanks haar chronische ziekte plukt ze de dag. Iets waar ik alleen maar bewondering en respect voor kan hebben. Ze staat altijd voor mij en mijn gezin klaar en is een echte rots in de branding. Zij verdient zeker wel deze lekkere chocolade!!

- Misagi: ze voor mij de allerliefste moeder is die ik me maar kan wensen ❤

- Wilma: het mijn collega is van 78 jaar en ik er altijd met mijn problemen bij haar terecht kan staat nog steeds haar mannetje op het werk

- Joyce: "Forest Gump" : Mama always says, life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
En zo is het ook; ik ben zo dankbaar dat ik een fantastisch lieve moeder heb; een topvrouw! Voor ons de liefste mama en oma die er bestaat :)
Maar ook eentje die zich zelf altijd vergeet en eerst aan een ander denkt; het lijkt mij dan ook fantastisch haar te mogen verrassen met een doos heerlijke chocolade. 🍀🍫

- Mijn lieve mama staat altijd voor mij en anderen klaar en dat vind ik een prachtig gebaar. Zij haalt het beste in mij naar boven en kan zich in de keuen & in het huishouden echt uitsloven. Ze laat bij ieder woord, gebaar en knuffel haar onvoorwaardelijke liefde blijken en gevraagde of ongevraagde adviezen zal ze mij altijd aanreiken. Ze kan uitstekend klussen en bespaart mij als studente veel geld, ik vind haar daarom een echte liefdes held. Hopelijk mag ik mijn mama deze verrukkelijke chocolade geven, want zij is de allerliefste in mijn leven!

- jennifer: Mijn moeder inspireert mij..een voorbeeld vrouw! We lachen samen altijd veel :D.. Dat doen we het liefste! Dankzij haar positiviteit en gezelligheid sta ik sterk in het leven en loop ik bijna altijd met een grote glimlach op mijn gezicht, zij is mijn held en ik hou zielsveel van haar <3!!!