Kans Maken op 1 van de 3 goodiebags ter waarde van € 250,-

Vind ons leuk op Facebook en maak kan op 1 van de 3 Goodiebags, deze unieke Goodiebags zitten vol met bijzondere gadgets.  Deze unieke Goodiebag is samengesteld door Moët & Chandon!

 

 

Laat ons weten wat jouw ultieme champagne moment is en maak dubbel kans op een Goodiebag!

                         

Uw ultieme champagne moment:

E-mail adres:    

 

Reacties:

- Leoni:: Ik en mijn vriend hebben eindelijk na lang nadenken de grote stap gezet en samen een huisje gekocht,.
Binnenkort krijge we de sleutel en dat is ons ultieme champagne moment.

- Barbara: Dat is toch echt met oud en nieuw om dit rampjaar achter ons te laten en te proosten op een nieuw begin van een hopelijk gezond en goed 2015!

- Conny: samen met mijn dochters en aanhang een speciale gebeurtenis vieren, verjaardag of geboorte of zo.

- Bosman: dat zowel mijn man als ik in 2015 kunnen proosten op een top nieuw jaar ! Afgelopen jaar was een drama gezien we allebei ons baan verloren . Maar we geven de moed niet op en gaan knallen in 2015 ! Daar zou ik graag op willen proosten

- Reurink:Na een harde lange week werken op vrijdag avond thuis komen, me dochtertje op bed leggen... Douchen... Huispakkie aan en plof op de bank...! Mama tijd...! En hoe kom je beter tot rust dan met een heerlijk glaasje champagne..! Het begin van een welverdiend weekend...! Ik zeg kom maar op met die goodiebag die is bij mij meer dan welkom

- Marielle:

Normaal gesproken denk ik bij het ultieme champagnemoment aan 31 December om middernacht.Laat de kurken om 00.00 maar knallen.
Maar dit jaar zijn mijn ouders op 30 December 50 jaar getrouwd. Een nog mooier moment.Het feit dat ze deze mijlpaal samen mogen beleven vind ik fantastisch. We maken er een mooie dag van en als daar dan zo'n mooie Goodiebag op de cadeautafel bij mag staan zou helemaal prachtig zijn. Want als ik deze Goodiebag win is deze natuurlijk voor mijn ouders.

Pa en Ma; Gefeliciteerd en geniet van deze dag!!

- Caroline:

Was na de geboorte van onze dochtertje Lisa-Mae daar hebben wij
een grote fles rosé champagne open getrokken. Geproost dat ze van harte welkom is en kei blij met haar zijn. Lisa-Mae is
geboren op 13 september 2014.

Hopelijk maken jullie de familie Samsen heel erg blij met de
champagne goodie bag?

- Yvonne: Op een mooie zomeravond als we de ondergaande zon bekijken....

- Hendrickje: Eigenlijk alle feestelijke momenten die in je leven voorbij komen, zoals verjaardagen, diploma-uitreikingen, jubilea, bruiloften, Oud & Nieuw, maar ook bij een heerlijke brunch op zondagochtend of een boottochtje met goede vrienden door Amsterdam.....enjoy life!

- Fianca: mijn ultieme champagne moment is als al mijn dierbare bij elkaar zijn we heerlijk aan tafel zitten te eten en dan proosten op alle goede dingen in het leven en op de gene die we moeten missen

- Verburgt: samen met mijn man, gewoon saampjes zokn nu het nog kan.

- Benner: Mijn ultieme champagne moment is altijd op 18 februari om 10.45 uur en met de Moët & Chandon nectar.

Dan proosten wij altijd om op ons huwelijk, want op de dag dat wij trouwden hadden wij ook op dat tijdstip ook champagne.

Het is een traditie die wij nog heeeeeeel lang hopen vol te houden.

- Rowie: Met kerst en met de kachel aan, luchtbed voor de kachel en lekker genieten met een glas champagne, wat lekkers en een dekentje en een super lieve vriend waarmee je kunt kletsen! Heerlijk!

- Marjan: Mijn ultieme champagnemoment is het moment dat we met het hele gezin veilig terug zijn van ons project in Bangladesh Stichting Pani. Daar hebben we een ambachtsschool gebouwd om mensen daar een beroep te leren en om kinderen van hen onderwijs te geven. Het geeft zo'n goed gevoel om mensen daar gelukkig te zien worden!!

- Van Aarsen:Er zijn zoveel ultieme champagne momenten,de meest waardevolle is dat iedere dag mjn gezin weer kompleet thuis is.En gezamelijk aan het avondeten de dag doornemen.

- Anjoz: Mijn ultieme champagne moment is, heerlijk koude champagne na een warme dag, dus een warme zomeravond in de tuin, genieten van de geur van de warmte, maar nog meer van de zomerse bloemengeuren, die zachtjes in de wind, voorbij drijven. En dit alles zonder lawaai van bv, buren of een radio, als het kan volkomen stilte.

- Was op 23 mei 2012 .. 37 weken van ons 2e meisje Wij zijn die dag getrouwd
Wat eigenlijk even snel moest gebeuren werd toch een hele gebeurtenis !
Als verassing een koets en een feest voor de familie in de tuin dankzij mijn lieve man
Dankzij mijn geweldige ouders toch een trouwjurk
Dus die dacht hebben wij met de familie geproost met champagne .. Op onze bruiloft en natuurlijk op ons 2e wondertje
Iedereen met champagne en ik samen met alle kindjes aan de kinder chamapgne Een dag om nooit te vergeten

- Maria: nieuwjaar inluiden met champagne, traditie

- creator; Ik ben op 24-12-2014 jarig,zou leuk zijn om op deze dag samen met vrienden te proosten op een mooie kerst,deze ik al lang niet meer heeft gehad.

- Eekelen:Mijn ultieme champagne moment is toch oudjaarsavond, die ga ik er met bubbels uit en het nieuwe jaar in

- Madelein: dat was vorig jaar met oud en nieuw toen mijn dochter bij mijn was en die ik niet vaak zie omdat ze in buitenland woont en graag zou ik ditjaar een moment willen vieren omdat ik 4jaar samen ben met mijn vriend die ons in huis heeft genomen anders had ik met mijn 2 zoontjes op straat gestaan dus ik zou heel graag willen winnen als bijstandsmoeder van 3 kinderen en verwend willen worden

- Anneke: Binnen nu en 2 weken,worden we weer verblijd met de geboorte van een kleinkind.
Blijft heel bijzonder en speciaal,ondanks dat dit nummertje 5 wordt.
Dat is voor ons echt een champagne moment om te proosten op ons nieuwe wondertje.

- Jojo: Op 15 december zijn we 19 jaar getrouwd 4 kinderen rijker en ondanks storm en tegenwind nog steeds gelukkig getrouwd daar wil ik heel graag op proosten op naar de volgend .. jaar

- Peter: Mijn ultieme champagne moment is dat wanneer er weer een mijlpaal te vieren is, met de familie, er een fles champagne wordt opengemaakt. Dit ultieme moment wordt vergroot door een kwalitatief goede champagne aangevuld met lekkere hapjes. (tapas) De echte champagne beleving is dan ook om af en toe een slok te nemen, en hiervan te genieten en niet in een teug naar binnen te gieten.

- Leontien: Omdat ik dan op 4 dec kan proosten dat onze kleine
Man 4 jaar is geworden :)

- Willemein; Ons ultieme champagne moment is ieder jaar op 23 December, dat is onze trouwdag en die vieren wij altijd met mooie bloemen en campagne !!

- Jilke: als we na heel lang verbouwen eindelijk in ons droomhuis kunnen gaan wonen (en weer eens een weekendje tijd over hebben)!

- Kevin; mijn ultieme champagne moment was op onze bruiloft. Na het jawoord proosten op ons getrouwde leven en alle gasten bedanken

- Jenneke: dat gaat worden met de kerst.... mijn man is dan een week of 2 thuis uit de st maartenskliniek . waar hij weken is geweest.... van thuis uit gaat hij dan 3 volle dagen in de week daar therapie blijven volgen toch een rit die heen al een uur duurt.... pittig.... met kerst wil ik een proost uitbrengen op ons gezin met 2 mooie meiden die toch wel wat te verduren hebben gehad..... hun vader en hun moeder die al maanden niet goed kan praten..... dan toasten we op een nieuw en beter jaar enne pssst die meiden mogen ook een nipje nemen als ze dan willen

- Laila: Dit jaar met oud en nieuw zijn we 10 jaar samen...dubbele reden om champagne van mijn lievelingsmerk moet & chandon te drinken!!!

- Marlies: Na een avondje uit samen de jacuzzi induiken. Heerlijk met een glas champagne!!

- Cora: Momenten zijn er legio! Gewoon genieten. Je moet zelf de slingers ophangen :-)
Moet & Chandon = FEEST

- Dana: Mn schoomzusje gaat binnenkort trouwen...we gaan voor een jurk kijken...en ja dat is toch wel een ultieme champagne moment waard!zou een leuke verassing voor dr zijn ;-)

- Hartmans: In juli is onxe dochter Fenne geboren in Surabaya, Indonesië! Met de kerst komt ze voor het eersr naar Nederland! Een mooi monent om samen met de opa & ona's op haar te proosten!

- Caroline: Is samen proosten op ons geluk, de geboorte van onze dochtertje Lisa-Mae en dat gezond zijn. PLOP !!! ;-)

- van de Akker: Proosten met mijn mannetje, mijn steun en toeverlaat en 2015 inluiden. Nieuwe ronde, nieuwe kansen.

- Brenda: Mijn ultieme champagne moment was, dat we een woning kregen aangeboden in het Gooi en zo weg konden uit Amsterdam Bijlmer, wat was ik daar blij mee!!!

- Leo: mijn vrouw is zwanger en is 24 december 2014 uitgerekend, en op dit moment gaat het niet echt lekker met haar dus zodra ze bevallen is wil ik graag champagne en daar zou die Goodiebag ons ideaal mee helpen .

- Een heerlijk glasje op kerst avond samen met de familie

- Heidi: Met de jaarwisseling alweer 8 jaar samen met m'n lief, dat is wel een mooi glas champagne waard!

- Menne: Sssttttt..........my secret!!

- Bartje: Mijn ultiemen champagne moment?
Nou ik weet nog goed een 2/3 jaar geleden kocht ik mijn eerste fles van Moet bij jullie!
Had mij ziek gemeld van het werk en heel de dag door de gordijnen kijken of hij er al was zo spannend vondt ik het.
Dan eindelijk was de fles daar samen met 2 glazen! Sins dien verzamelijk ik van alles van dit merk!
Nou is dit jammer genoeg erg duur maar hetblijft mooi. Ik wilden dit jaar voor mijn moeder die net een scheiding en verhuizing achter se rug heeft het jaar mooi afsluiten en nou vindt ik dat dit niet mooier kan op deze manier

- Mike: ik ging met mijn beste maatje naar turkije we hadden op schiphol 2x de moet & chandon grand vintage 2002 gekocht en die meegenomen naar turkije toen de avond zover was allebij de man 1 fles leegedronke beneden bij de terras bij ons hotel en de serveerders dachte dat we homo waren maar daar gaven we niets om haha en daarna de meest gekke avond gehad van me leven zal en blijft de beste avond van me leven mijn maatje was einde van de avond op de wc gaan slaape en ik werd wakker op de grond in ons hotel maar we hadde het allemaal te danke aan die zeer goeie grand vintage herrinering en maatjes voor het leven

- oudjaaravond met de fles op schoot wachten op klokslag 12 uur en dan de kurk laten knallen zoals we nu elk jaar met jip en janneke champagne doen, en dan onder het genot van een glaasje en een toastje op de bank zitten met de honden en kijken hoe mijn 2 zoons helemaal opgaan in het vuurwerk afsteken en tussendoor mijn zussen en dochter aan de telefoon hebben. niet echt een heel ultiem moment misschien maar ik zou het geweldig vinden

- Lydia: In december, op het einde van het jaar, kunnen toosten met mijn collega's dat wij onze sales-doelen van 2014 behaald hebben!

- Wessel: Mijn ultieme champagne moment zal zijn wanneer ik na 15 weken gips (hopelijk) eindelijk weer normaal kan lopen. Nadat ik mijn achillespees twee keer achter elkaar volledig heb afgescheurd kan ik samen met mijn vriendin zeker genieten van een glaasje champagne.:)

- Marije: Oud en Nieuw in Praag op een boot op de Moldau waar mijn vriend en ik naar het prachtige vuurwerk kijken met de prachtige stad verlicht door kerstverlichting, helemaal versiert met dennengroen: daar proosten we met champagne op een nog mooier jaar!

- Jolanda: Proosten op je eigen positieve instelling. Hoe het soms ook tegen zit, blijf in opties denken en positivisme. Die bubbels in je mond zorgen uiteindelijk voor het vuurwerk!

- Malou:Samen met mijn vriend samen genieten op de bank, met een glaasje moët bubbels,geur kaarsjes aan en een lekker hapje erbij!! 😍 dat is pas echt genieten!!

- van der Gaer: het moment dat mijn verhuis een feit wordt en ik daardoor een nare periode kan afsluiten

- van Helden: Het moment dat ik na 3 jaar rolstoel weer lopen kan zonder hulpmiddelen en hulp van anderen!!!!!

- Omdat ik een behoorlijk royaal achter de rug heb...
En mijn vriend en ik zijn eindelijk gaan samenwonen(27dec. Krijgen we de sleutel!)
En omdat we er zohard voor gewerkt hebben verdienen we dit wel!☺️

- Ik heb er zovele.. huwelijksaanzoek,huwelijk, geboorte van onze gezonde zoon,koop eerste huis.. maar ook na volledig herstel v auto ongeluk, het moment dat mn vriendin haar dochter goed door hersen operatie is gekomen, het telefoontje dat oma kanker vrij was. Etc etc. Zelfs bij de koffietafel van overoma, haar boodschap: Celebrate life!!!

- het ultieme champagnemoment, Als er vrienden op bezoek komen!
Een flesje kraken op de gezondheid van je vrienden en vooral op de vriendschap, want dat moet je koesteren!
Champagne is niet enkel een drank, maar het heeft ook een betekenis voor me.

- Dat mijn vriendin en ik samen kunnen starten in ons nieuwe huisje en kunnen proosten op alweer een geweldig jaar!

- Baelen: champagne op een bolletje vanille creme, heerlijk

- Jacqueline: Als ik zonder zorgen kan slapen en weer kan genieten van het leven.

- Mijn ultieme champagne moment is als ik 50 jaar word binnenkort, om heerlijk de hele dag te feesten met de hele familie. Dan na afloop 's avonds in de rust met alleen mijn hubby samen voor het slapen gaan een lekker glaasje champagne te drinken, om het feestje goed te kunnen afsluiten.

- Caroline: Mijn ultieme champagne moment is proosten op een geweldige bijzondere jaar 2014 die wij hebben gehad. Vooral op onze dochtertje Lisa-Mae ♥ die op 13 september 2014 is geboren! :D

- Yasmina: Mijn ultieme champagne moment kan ieder moment aanbreken. Mijn dochter is zwanger en is vandaag uitgerekend om te bevallen, super spannend. Ze heeft natuurlijk 40weken niet gedronken en als de kleine geboren wordt is een heerlijk champagne moment aller welkomst dussss vingers crost heeeeel graag :)

- Corry: mijn ultieme champagnemoment is als ik op 1 januari met mijn lief 91 jarig moedertje kan proosten
op het nieuwe jaar wat een leeftijd he 91 ze is zo lief ze zegt tegen iedereen kom eens geef eens een lekker kusje ...........ze is altijd vrolijk dus zou dolgraag dat mooie pakket samen delen met haar

- Harbrts: mijn ultieme chamagne moment moet wel heel bijzonder zijn..want ik drink eigenlijk nooit chamagne, maar dat zou zijn op de dag dat onze oudste zoon eindelijk een fijne plek heeft gevonden waar hij zich thuis voelt een school/leerplek waar zijn beperking niet word gezien als een handicap maar als een uitdaging, en dat hij plezier heeft in wat hij doet, Tegelijk ook onze dochter die nu 3e jaars is en dat ze dit jaar mag halen, ze is een jaar ziek geweest waarvan ze de oorzaak niet konden vinden alles is doorzocht echo, mri etc toch elke dag heel erg beroerd vaak duizelig en hoofdpijn..nu eindelijk gevonden wat de oorzaak is..Parasieten !! net begonnen met de behandeling hopen dat ze gauw beter word , dus mijn chapmagne moment zal zijn zo ongeveer in juni wanneer we dus weten of ze over is gegaan...en dat onze zoon naar een nieuwe leerplek mag niets is fijner voor een moeder ( en vader) te zien dat de kinderen gelukkig zijn <3

- Dat mijn lieverd mij ten huwelijk heeft gevraagt op 22 november

- Rogier: Als ik haar ten huwelijk vraag ;)

- Harriet: Het ultieme moment, samen op Oudjaarsavond om 23.59 de fles ontkurken!

- Fleur: Ons ultieme champagnemoment zal zijn, de dag dat mijn hoort dat hij weer een baan heeft!

- Misye: Mijn ultieme champagne moment is tijdens Oud & Nieuw samen met mijn beste vrienden/familie kijkend naar het vuurwerkspektakel onder het genot van een oliebol en natuurlijk een glas champagne. Dat is pas genieten!

- Ilse: met de kerst maar dan in de avond omdat ik moet werken zou ik mijn man willen verassen zou super leuk zijn

- Ramon: Mijn ultieme champagne moment? Dat is samen met mijn beste vriendinnen en dierbaren met nieuwjaar zingen dansen en proosten met een heerlijk glas Moët & Chandon in mijn hand op het nieuwe jaar! Zo'n gouden glas zou helemaal feestelijk zijn natuurlijk!

- Kuijer: Ons ultieme champagne moment is proosten op 1 januari om 00:00 uur, proosten met champagne op een gelukkig en vooral gezond nieuwjaar. Voelt als proosten op een nieuwe start!

- Marieke:k denk dat dit toch met onze familie is. Zij zijn degene waar ik van hou. Dus met mijn man, ouders en mijn broer en zijn gezin. Dat alleen is al een reden om champagne te drinken.

- Ons champagne moment...is natuurlijk ongekend😊 het belangrijkste is voor mij ons gezin! En de momenten dat we echt samen zijn zijn echt om te vieren champagne moment #familylove

- Velzen: Samen met mijn liefste Bij de openhaard samen lachen genieten en lol hebben. Toppunt van romantiek
Zeker na een jaar van veel verdriet en dierbare verliezen

- Claudia: Mijn man en ik hebben vier enorm lieve schatten van kinderen en zijn volgende maand alweer tien jaar getrouwd! Het zou wel fantastisch leuk zijn als we op deze feestelijke dag zo'n mooi glas zouden mogen heffen, op ons gezin, op ons, op onze toekomst! We hebben het zo fijn met elkaar, zijn verre van rijk maar voelen ons wel zo :-) ik kan me niet anders dan enorm verheugen op de Komende tien jaar ;-) en zou mijn man dat heel graag op deze unieke, fantastische manier laten weten! (we hebben een doof geboren zoontje, die tevens meerdere andere problemen heeft, en ook dat verrijkt juist vooral ons leven - we hebben het goed en zijn enorm dankbaar - ons glas is halfvol! En deze mooie glaasjes zouden we ook maar wat graag halfvol schenken ;-))

- Stuiver: Mijn ultieme Champagne moment is als we het jaar afsluiten waarop we terug kijken op de mooie dingen die we weer mee hebben gemaakt en deze achter ons laten. En we proosten op het nieuwe jaar dat deze maar GEZOND en gelukkig en liefde vol zal verlopen!

- van der Pol: Oud en Nieuw vieren met een héél mooi boeket van deBloemist.nl op tafel een glas champagne in de hand ... dat is één groot feest, Zo gezellig en erg sfeervol is het nog nooit geweest.
Met zijn alle rond de open haard, dat is ons heel wat waard en zitten we na de gourmet dan nog niet vol,
dan nemen we nog een oliebol. Zo begint het nieuwe jaar voor ons met een heel nieuw jaartal en als klap op de vuurpijl dan ook nog een Goodiebag mogen winnen die is samengesteld door Moët & Chandon ??? Hoe kunnen jullie het allemaal verzinnen. In 3 woorden: GE-WEL-DIG! Happy 2015

- Dorien: was mijn bruiloft! Ja dat was echt mijn allermooiste champagne moment!

- samen (mijn vriend en bonuspapa van mijn 4 kinderen) het nieuwe jaar in proosten. Alle zorgen achter ons latend en samen onze nieuwe toekomst tegemoet gaan...

- Benner: 18 februari, om te proosten op ons huwelijk. Dat is een traditie die we in ere houden

- Hennie: Mijn unieke champagne moment is altijd op de 12-12, Mijn verloofde en ik zijn op 12-12-2012 verloofd. Dit was dubbel zo speciaal om wij beide niet zo heel jong meer is. En mijn verloofde is zelfs 12 jaar ouder dan ik ben.
Zo vieren wij voortaan met heel champagne onze speciale dag.

- Is wanneer onze beste vriend jan 64jaar wordt..daar heffen we graag een glaasje op.Hij is de eerste van een groep vrienden die deze mijlpaal bereikt.

-Wil: mijn ultieme champagne moment, is als ik 's avonds met mijn hele gezin samen op de bank zit, kijkend naar een mooie film, gezellig bij elkaar en gewoon geniet van de eenvoudige dingen in het leven.

- Anjoz: 's-zomers, als je een dag hard hebt gewerkt, dan lekker in de tuin, nog heerlijk warm, gewoon nakeuvelen en genieten. En natuurlijk de gouwe ouwe, proosten op het nieuwe jaar.

- Kevin: Het proosten met mijn vrouw en vrienden op en mooi nieuw jaar. Na een hoop tegenslagen blijven we positief denken. Wat zou het mooi zijn om het nieuwe jaar, goed te beginnen, al proostend met onze naasten met deze mooie champagne. Hoop dat dat ons een hoop geluk brengt

- Claudia: Op tweede kerstdag ga ik een High Christmas Tea organiseren voor onze hele familie (15 mensen, waarvan 6 kinderen, 4 van ons) :-) enorm gezellig, ik kijk er erg naar uit! Meestal doe ik een uitgebreide brunch, of diner, maar dit leek me zo ontzettend leuk - ben al druk met het verzamelen van recepten, en ben nu bijna klaar. Het zou wel fantastisch zijn om op deze zeer feestelijke wijze met mijn familie te kunnen proosten op een zalig uiteinde en gelukkig 2015!! Ik maak dolgraag kans!

- Wilma: De geboorte van onze kleindochter en het grote nieuws dat we volgend jaar nog 2 kleinkinderen hopen te verwelkomen in onze familie . Wat wil je als o(groot)ouders nog meer :D

- Bierkens: Mijn ultieme champagne moment is, het moment dat ik mijn moeder ga vertellen hoe trots ikbop haar ben.En dat ze het goed heeft gedaan prima zelf.Ze heeft mij (inmiddels ben ik 48 ) alleen groot gebracht en zich veel ontzegt ik heb me voorgenomen haar dit 1-1 tegaan vertellen

- Priscilla: Als in april (hopelijk) ons huisje na een jaar verbouwen helemaal klaar is zodat wij samen kunnen genieten. Samen met mijn lieve vriend zijn wij al vanaf april super hard aan het klussen en ik kan niet wachten tot wij samen kunnen proosten op het eindresultaat!!!

- Linda: Ons champagne moment was na een moeilijke tijd na een hartstilstand van mijn partner.. Samen proosten op een gezond nieuw jaar

- Femke: Mijn ultieme champagnemoment? Proosten op het leven samen met mijn vrienden, familie en liefste vriend!
Na jarenlange ziekte (gelukkig ook met betere periodes), ben ik me heel goed gaan beseffen wat echt belangrijk is in dit leven.
Geluk delen samen met diegene die je lief hebt! Alles uit het leven halen wat er in zit en genieten van de kleine dingen in het leven.

- Peter:Gezellig met de kerst samen met de familie tijdens het uitpakken van de kerst cadeau's een lekker glas met champagne. Dit is mijn ultieme champagne moment!

- Reurink: Voor me moeder... Gewoon omdat ze het verdiend..!!

- Maria: hét moment was nog niet eens zo lang geleden... onze zoon is 4 jaar geworden en het was dus tijd voor de basisschool. Samen met mijn man een dagje vrij genomen en hem naar school gebracht. Bij thuiskomst hebben we gevierd met een goed glas champagne! Onze zoon een grote jongen, en wij? Qualitytime! Weer 'me' en 'us'-time, heerlijk! Enjoy life, blow bubbles!

- Wil:Op zaterdagavond, met mijn lief op de bank, voor de tv, als de kinders allebei zijn stappen, zodat wij eens rustig kunnen genieten van onze bank en onze tv, die anders altijd door de kinders in beslag zijn genomen.

- Marga: was! in 2009 In de Champagnestreek samen met mijn dochter (werkuitstapje). 2 Champagnehuizen bezocht en heerlijk gegeten en (hik) gedronken. En nog nooit ZO gelachen.
Leuke herinnering!

- Lekker gezellig met onze beste vrienden en vriendinnen bij elkaar bij de Open Haard. Een schaal lange vingers om bij de champagne te snoepen en al kletsend en "dol-fijn" genietend van het lekkers de avond laten passeren. Dit is voor mij het toppunt van geluk!!

- Sandra: Dat was het huwelijksaanzoek van mijn vriend. Hij had een foto van ons beide uitgeprint en om een fles champagne gedaan als etiket. En tijdens de buurt BBQ heeft hij de fles neergezet midden op tafel, waar ik er eigenlijk gelijk op kon kijken. Maar ik kwam er pas bij a tegen het eind van de avond achter hihihi. We zijn druk met de voorbereidingen bezig van ons huwelijk.

- Guusta:

Op 2 januari 2015 krijgen mijn zoons Casper en Albert de sluitel van hun nieuwe uitdaging!!!!!!! Zij gaan samen een bloemenwinkel runnen in Wassenaar.Daar zou ik graag op willen proosten samen met hen.

- proosten op mijn kleinzoon die op 10 december 2014 geboren is. dus zijn mamma mag na 9 maanden geen glaasje wijn er nu wel eentje wegtikken

- van Vliet: Een huwelijksaanzoek ik wacht erop dus wie weet vraagt hij me dan

- Mijn ultieme champagne moment is ieder jaar aan het einde van Serious Request wanneer het totaalbedrag bekend wordt gemaakt! Zelfs mijn vriend drinkt dan een glaasje mee, hoewel zijn favoriete drankje whisky is! Dan toasten we op hoeveel mensen over hebben voor degenen die het echt kunnen gebruiken, of het nou dichtbij je staat of verder weg, wees er voor je naasten.

- Oma Mols: het huwlijk van mijn jongste kleinzoon

- Erick: Was na de geboorte van onze dochters, trouwfeest en oud en nieuw!!!!

- Koch: Mijn ultieme champagne moment zal zijn tijdens de jaarwisseling ! Op naar een nieuw jaar, met nieuwe kansen. Met mijn lieve kids en kleindochter

- Balk: lekker onderuit in mijn relax-stoel, kleindochter gezellig aan het spelen, vader en moeder gezellig op de bank en oom die mooie kerstliedejes op zet, heerlijk.

- Mijn ultieme champagne moment is om tijdens Oud&Nieuw met mijn dierbare familie en vrienden een fles champagne op te trekken onder het genot van wat lekkere hapjes het nieuwe jaar knallend in te gaan :)

- Jan: Met de hele familie met oud en nieuw.

- Als er een medicijn is ontdekt om multiple sclerose te genezen, gaan bij ons de kurken knallen en de vlag uit. Dan zullen zowel mijn dochter van 17 en ik haar moeder (maar zij is het belangrijkste) genezen!!🍸

- Jac: Mijn ultieme champagnemoment is, als ik alle om me heen heb, waar ik van hou en dat zijn mijn kinderen, kleinkinderen en mijn vriend en zijn kinderen en kleinkinderen. Wat kan een mens zich nog meer wensen.

-Schuijt: Met oud en nieuw, om te proosten op een mooi 2015 en om te vieren dat mijn bedrijfje een jaar bestaat.

- Alinda:Onze bruiloft was het ultieme champagnemoment! Prachtig bij ondergaande zon op het strand. :) En dat is inmiddels meer dan 2 jaar geleden en we proberen elk jaar weer op die dag en die plek een glaasje champagne te drinken!

- Diny: Mijn moment was op Schiphol, dat mijn zoon na een jaar werken in Malawi weer gezond terugkwam en ik hem weer in mijn armen kon sluiten! Ze zeggen 'time flies', maar nog nooit heeft jaar zo lang geduurd!!

-