Opa en Oma dag

1 mei: Opa en Oma dag

Zet opa en/of oma in het zonnetje met een vrolijk voorjaarsboeket!

Op 1 mei is het Opa en Oma dag. Een dag die voor velen onbekend is, maar de perfecte gelegenheid om Opa en Oma eens goed in het zonnetje te zetten door ze bijvoorbeeld met een mooie bos bloemen te verrassen.

Opa en oma zijn natuurlijk een zegen voor kinderen en andersom ook. Vader en moeder zijn...


Lees verder

Milieu vriendelijk bloemen bezorgen

Sinds enige tijd bezorgd deBloemist de bestellingen met een milieu vriendelijk en opvallend bestel autootje. Bestellingen in de regio van de hoofdvestiging worden  bezorgd met onze Aixam MEGA, alle bestellingen buiten de regio worden bezorgd door onze special care koeriersdienst.

Deze manier van bezorgen is een stuk vriendelijker voor het milieu...


Lees verder

Bloemen Agenda

Bloemen Agenda April

Keukenhof in Lisse

20 maart t/m 18 mei

Geniet van 32 hectare kleurige bloemen en planten, lees verder op ons blog http://bit.ly/1nYTc0w

Tulpenpluktuin

4 april t/m 1 juni Pluk zelf je tulpen in de tulpenpluktuin

Secretaressedag

17 April Verras de secretaresse met een kleurrijk boeket

Pasen 

20 en 21 april Breng de paassfeer in je huis, met een...


Lees verder

Tulpentijd

Het is weer tulpentijd

Het voorjaar is nu echt begonnen, de lente zien we alweer volop om ons heen. De krokussen staan in bloei en het is weer Tulpentijd! Tulpen zijn er in de meest fantastische kleuren en vormen, enkel of dubbel bloemig, gerafeld of papegaai bloemig. Welke je ook kiest, tulpen zorgen altijd voor een vrolijke lentesfeer in huis.

Combineer alle kleuren door elkaar of kies...


Lees verder

20 maart t/m 18 mei: Keukenhof in Lisse

Bezoek het mooiste lentepark ter wereld en geniet van ruim 32 hectare kleurige bloemen en planten.

Vanaf 20 maart gaat de Keukenhof in Lisse weer open. Meer dan 7 miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen voor een kleurrijk dagje uit. Doe inspiratie op bij de diverse bloemen- en plantenshows en de prachtig ingerichte modeltuinen.

Ieder jaar...


Lees verder

Wat vrouwen willen en wat mannen geven

Als je als man Valentijn ook te commercieel vindt, dan zul je vast niet de enige zijn. En als je als man nog steeds rozen koopt voor je vrouw, dan ben je ook niet de enige. In de week van Valentijn worden rond de 100 miljoen rozen geveild in Nederland bij bloemveiling FloraHolland, wat met een gemiddelde bos van 20 rozen, neerkomt op 5 miljoenen...


Lees verder

Mistletoe

Mistletoe

Een kerstproduct bij uitstek is de mistletoe. De Mistletoe-tradities stammen uit Scandinavië. 
Hier hingen mensen vroeger mistletoe (maretak) boven de deur om boze geesten weg te jagen. 
En volgens een andere mythe werd de Scandinavische god Balder gedood door een pijl gemaakt van mistletoe. Toen zijn moeder - Frigga, godin...


Lees verder

Allerzielen

Bloemen voor Allerzielen

Van oorsprong een christelijk feest dat op 2 november valt, de dag na Allerheiligen, waarmee deze dag nauw verbonden is. Met Allerzielen worden de overledenen herdacht een bezoek aan het kerkhof hoort daar voor vele zeker bij, om een kaarsje aansteken en bloemen te neerleggen.

In andere landen van europa is deze dag de gelegenheid om bloemen...


Lees verder

AMARYLLIS

Welke bloem heeft van die fluweel zachte bloemenbladen en zo’n waardigheid? Werkelijk een lust voor het oog, de amaryllis is de majesteit onder de bloemen.

Amaryllis en de liefde

De naam amaryllis stamt uit de Griekse mythologie. 

Het lukt het verlegen meisje amaryllis niet om de liefde te winnen van de herder Alteo, die uitsluitend...


Lees verder

Fleirig boeket voor mantelzorger

Kent u een mantelzorger, die uit liefde en verantwoordelijkheid voor een hulpbehoevend familielid, vriend of buur zorgt, voor een periode langer dan drie maanden en meer dan 8 uur per week? Meld hem dan aan bij het Steunpunt Mantelzorg en verras hem of haar met een fleurige attentie als beloning voor de zorg die zij verlenen.

Rond 11 november krijgt de...


Lees verder

Herfst bloemen

Herfst bloemen

September is begonnen en daarmee is ook de herfst weer in aantocht, de geur en kleuren in de natuur veranderen. Het is nog steeds mooi weer maar we moeten er aan geloven er komt een ander seizoen aan, het aanbod van bloemen veranderd mee de echte zomerbloemen maken plaats voor de najaar bloeiers. Najaar bloemen of herfst bloemen zijn vaak mooi diep en warm van kleur, rode en...


Lees verder

Eetbare bloemen

Eetbare bloemen

Het zal je verbazen hoeveel eetbare bloemen er groeien in onze tuin, veel bloemen zijn perfect te combineren met veel gerechten, niet alleen qua smaak maar ook voor de kleur. Durf te combineren en maak prachtige kleur en smaak combinaties. De Chinezen waren de eerste die experimenteerde met het gebruik van bloemen in gerechten, viooltjes en rozenblaadjes en lavendel in...


Lees verder

Flower Parade

Flower Parade Rijnsburg

Zaterdag 10 augustus is in Rijnsburg de 68e editie van de Flower Parade van start gegaan. De optocht van Praalwagens en auto’s met bloemen, muziekcorpsen en figuranten reed door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk, met als eindpunt de Koningin Wilhelmina Boulevard waar het publiek de praalwagens de hele avond en ook op zondag nog op kan bewonderen. Het thema van dit...


Lees verder

Zonnebloem - zomerbloem

Augustus is de maand van de zonnebloem, deze vrolijke gele bloemen zijn er weer en brengen het zonnetje bij u in huis. In de shop hebben we een aantal nieuwe zonnebloem boeketten, en om de zomer echt te vieren krijg je bij een van deze boeketten een fles heerlijke rosé cadeau.

Zelf zonnebloemen kweken

Zonnebloemen zijn gemakkelijk zelf te kweken, ieder...


Lees verder

deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Archief