winnaar

deBloemist.nl mag zich de winnaar van de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek 2020 noemen. Thomas Clavaux (eigenaar deBloemist.nl): "We zijn ontzettend blij en trots, dit is een bekroning op ons duurzame beleid. Een erkenning voor het hele team!" Bekijk hier de finale-uitzending online terug


 

 

 

Het oordeel van de jury
deBloemist.nl, specialist op het gebied van bloemen bezorgen, is een onderneming die over veel aspecten van duurzaamheid heeft nagedacht en er bewust mee bezig is. Met zonnepanelen, een warmtepomp, natuurlijke verlichting en bewuste verpakkingen. Zelfs na de nominatie in de zomer maakte ze nog enorme stappen. Zo pakte ze het inkoopbeleid opnieuw aan en heeft een nog hoger percentage bloemen nu een MPS-certificaat.

"Een schitterend voorbeeld hoe een bedrijf zijn eigen business model kan aanvullen én tegelijkertijd maatschappelijk betrokken kan zijn."

Ook zagen we verbetering in de communicatie over duurzaamheid richting klanten en een grotere focus op lokale samenwerking. deBloemist.nl maakt ook indruk door de nieuwe sociale samenwerking met Kwekerij de Groene Cirkel, een belangrijk project voor re-integratie en dagbesteding. Een schitterend voorbeeld hoe een bedrijf zijn eigen business model kan aanvullen én tegelijkertijd maatschappelijk betrokken kan zijn.


Over de Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek

De Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek is een jaarlijkse prijs van de gemeenten Hillegom, Lisse, Teylingen, Noordwijk en Katwijk met als doel duurzaam ondernemen in de streek te belonen. Lees hier meer over de duurzaamheidsprijs.


 

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief