Duurzaamheidsprijs

deBloemist.nl genomineerd voor Duurzaamheidsprijs Duin- & Bollenstreek

 

 

 

Duurzame bedrijven in de spotlights

Bedrijven worden beoordeeld op basis van 5 criteria: people, planet, profit, innovatie en het uitdragen van duurzaamheid. De randvoorwaarde is de lokale of regionale impact in de Duin- & Bollenstreek. Het bedrijf met de hoogste score mag zich de Winnaar van de Duurzaamheidsprijs noemen. De finalisten worden op 22 juli bekend gemaakt, de uiteindelijke winnaar op 8 oktober.

Duurzaamheid bij deBloemist.nl

Thomas Clavaux (eigenaar deBloemist): "Bij deBloemist denken we veel na over duurzaam ondernemen. Dit doen we op verschillende gebieden zoals energie, logistiek, verpakkingen, afval en inkoop. Zo maken we voor onze verpakkingen gebruik van duurzame materialen, plannen we transport efficiënt om de uitstoot van uitlaatgassen te beperken, doen we onze inkoop in de directe omgeving bij lokale kwekers en wekken we 90-100% van onze energie op door middel van zonnepanelen. Duurzaamheid is op deze manier helemaal in ons bedrijf verweven.” 

Over deBloemist.nl
Online platform deBloemist bestaat al sinds 1991 en is de specialist op het gebied van bloemen bezorgen, zowel nationaal als internationaal. Ze hebben een ruime collectie bloemen en cadeaus voor alle gelegenheden.

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief