Alstroemeria is een bloem vol betekenis voor een betekenisvolle vriendschap! Dus vier je vriendschap met de alstroemeria!       

Zij staat altijd voor je klaar. Hij maakt je altijd aan het lachen. Jullie hebben lief en leed gedeeld. Samen zijn jullie opgegroeid. Misschien kennen jullie elkaar nog maar net of herinneren jullie elkaars beugelbekkies nog. Vriendschappen, oude en nieuwe, zijn er om van te genieten. Én om te vieren. En hoe kan het ook anders dan dat te doen met de betekenisvolle alstroemeria?

Vier je vriendschap met de alstroemeria - de zes pijlers van de alstroemeria

Alle zes de bloemblaadjes van de alstroemeria staan voor een bijzondere eigenschap:  begrip, humor, geduld, medeleven, daadkracht en respect. Welk blaadje past het beste bij jouw vriend(in)? Of passen ze stiekem allemaal heel goed? Laat het hem of haar weten met een persoonlijk begeleidend schrijven. 

Geef een alstroemeria, geef er zes of geef er een heleboel!

Hoeveel alstroemeria’s je wilt geven staat vrij, maar het hoeft niet perse een dozijn te zijn. Geef een enkele bloem in een schattig vaasje voor de minimalist. Geef er zes in verschillende kleuren aan die sprankelende persoonlijkheid of de grootste bos die je kunt vinden voor die vriend(in) met een eclectisch huishouden. 

Synchroon genieten van alstroemeria's

Om de vriendschap en jullie onderlinge band extra kracht bij te zetten, geef je ook jezelf een mooie bos alstroemeria’s. Met beiden een boeket in huis en het lange uithoudingsvermogen van deze bloemen kun je extra lang synchroon genieten!

Bloemen laten bezorgen door deBloemist

Sinds 1991 is deBloemist de specialist in bloemen bezorgen, zowel op nationaal als internationaal niveau.
deBloemist biedt u een ruime keuze aan boeketten en bloemstukken die u kunt bestellen.
Voor iedere gelegenheid een passend cadeau, laat bijvoorbeeld een fruitmand als beterschapwens bezorgen, of kies een van onze andere cadeaus zoals champagne, knuffels, ballonnen of wijn.

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief