Het zomerboeket

Een zomerboeket geeft jou het zomerse buitengevoel bij je thuis

Het is nog steeds zomer! Schoenen ruilen we in voor sandalen, bleke koppies voor sproeten en grijze wolken voor de stralende zon. Die verwarmende transformatie geldt niet alleen voor jezelf, maar evengoed voor de vaas. 
Een frisse vaas, klaar voor een uitbundig tropisch zomerboeket die dat heerlijke buitengevoel bij je thuis brengt en houdt.

Zomer ademt bloemen

Wat zo leuk is aan de zomer zijn de exentrieke exoten die de show stelen. Typische zomerbloemen als zonnebloem, gladiool en allium zijn al jaar en dag bekende gezichten tijdens de warmere maanden van het jaar. Maar de zomer brengt natuurlijk nog heel erg veel meer mooie vaasfavo's. Gelukkig is ook deze zomer lang genoeg om erop los te experimenteren. 

Bloemen bezorgen door deBloemist

Sinds 1991 is deBloemist de specialist in bloemen bezorgen, zowel op nationaal als internationaal niveau.
deBloemist biedt u een ruime keuze aan boeketten en bloemstukken die u kunt bestellen.
Voor iedere gelegenheid een passend cadeau, laat bijvoorbeeld een fruitmand als beterschapwens bezorgen, of kies een van onze andere cadeaus zoals champagne, knuffels, ballonnen of wijn.

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief