Nationale Tulpendag 2019 - Voor in je agenda: tulpen plukken op de Dam in Amsterdam

Het is elk jaar weer een feest: de opening van het tulpenseizoen met de officiële aftrap op de Dam in Amsterdam. 
Op zaterdag 19 januari 2019 om 13.00 uur is het weer zover, dan wordt de Dam door kwekers omgetoverd tot een tulpenpluktuin met maar liefst 200.000 kleurrijke tulpen. Ben jij er ook bij?

Nationale Tulpendag 2019 - Tulpen plukken

Vanaf 13:00uur is de tulpenpluktuin open. Dus, reis af naar Amsterdam, neem je oma, broer, vriendin of buurvrouw mee en geniet van de pracht en kleurigheid van deze grote hoeveelheid tulpen. 
Je krijgt van de organisatie een biologisch afbreekbaar tasje waarin 20 tulpen passen, zo kunnen zoveel mogelijk mensen genieten van de Nationale Tulpendag. 

Zeg het met tulpen

Onstuimige liefde, genegenheid, enthousiasme of puurheid. Tulpen hebben een rijke symboliek. En dat is leuk, want tulpen maken een mooi cadeau. Dus geef je een bos aan iemand weg, dan geef je ook een boodschap.  

Zo geniet je extra lang van jouw tulpen

Ben je weer thuis met een frisse bos tulpen? Kies een vaas, tulpen zijn niet zo kieskeurig dus elke vaas is prima, en plaats ze erin. 
Ga bijvoorbeeld voor een echte tulpenvaas en plaats de tulpen in de tuitjes. Of zet de tulpen eens solo in kleine vaasjes verspreid door je huis. 

Voelt het stiekem al een beetje als lente in huis? 

Heel veel plezier toegewenst op het tulpenfeestje!

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief