Langer plezier van een boeket bloemen

Onze bloemen komen elke dag vers van de bloemenveiling. Daarom geeft deBloemist 7 dagen versgarantie op elk boeket. Uw bloemen bloeien extra lang als u net zo goed voor ze zorgt als wij doen. Wat vinden bloemen fijn? deBloemist geeft u graag wat tips.

Verzorgingstips van uw bloemenspecialist

Heeft u een boeketje gekregen? Zet ze snel mogelijk in vers water. Even geen vaas voor handen? Gebruik tijdelijk een leeg jampotje of zet een laagje water in een wasbak.
Snij de stelen schuin af met een scherp aardappelschilmesje dat u alleen voor de bloemen gebruikt. Bloemen vinden het fijner als u snijdt omdat bij knippen de haarvaatjes worden dichtgedrukt en ze minder water kunnen opnemen.
Verwijder beschadigde blaadjes en blad dat het water raakt. Die gaan namelijk rotten.
Zet bloemen in een schone vaas of emmer. Beter niet van metaal, dat gaat roesten in combinatie met snijbloemenvoedsel.
Zet het boeket in handwarm water (niet ijskoud of warm) en ververs het water regelmatig. Gebruik bloemenvoedsel dat bruikbaar is voor alle bloemen.

Bloemen bezorgen

Sinds 1991 is deBloemist de specialist in bloemen bezorgen, zowel op nationaal als internationaal niveau.
deBloemist biedt u een ruime keuze aan boeketten en bloemstukken die u kunt bestellen.
Voor iedere gelegenheid een passend cadeau, laat bijvoorbeeld een fruitmand als beterschapwens bezorgen, of kies een van onze andere cadeaus zoals champagne, knuffels, ballonnen of wijn.

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief