Lisianthus, lieflijke schoonheid

De Lisianthus is bijzonder geliefd om haar authentieke, natuurlijke bloem en de vele kleuren. Bovendien blijft de bloem lang mooi.

Deze lieflijke schoonheid komt oorspronkelijk uit de Amerikaanse staten Texas, Nebraska, Nevada en Colorado. Daar groeide de Lisianthus van nature in rivierbeddingen en prairiegebieden. 
Omdat ze tot de familie van de Gentiaan behoort, wordt ze daar ook wel prairiegentiaan genoemd. 
In Japan is de Lisianthus verder veredeld; daar komt de naam 'Japanse roos' vandaan.

Kleuren en vormen

De Lisianthus is er in het wit, rood, blauw, geel, roze, paars, oranje en tweekleurig en in multicolor. 
In Nederland worden enkelbloemige en dubbelbloemige Lisianthus-soorten geteeld en elk jaar komen weer nieuwe soorten op de markt. Er is dus altijd een lisianthus die past in jouw interieur.

Waardering

De lieflijke Lisianthus is een krachtig symbool van waardering, dankbaarheid en charisma. Een mooi cadeau dus, ook om je liefde te tonen.

Verzorgingstip

Vul de vaas regelmatig bij: Lisianthus heeft veel water nodig.
Door het dunne blad verdampt het water in de bloemen snel. Zet ze dus niet in de zon of bij andere warmtebronnen. Plaats de Lisianthus ook niet op de tocht of naast de fruitschaal.

BLOEMEN BEZORGEN

Sinds 1991 is deBloemist de specialist in bloemen bezorgen, zowel op nationaal als internationaal niveau.
deBloemist biedt u een ruime keuze aan boeketten en bloemstukken die u kunt bestellen.
Voor iedere gelegenheid een passend cadeau, laat bijvoorbeeld een fruitmand als beterschapwens bezorgen, of kies een van onze andere cadeaus zoals champagne, knuffels, ballonnen of wijn.

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief