Altijd Valentijn

Een groot boeket met rozen of een enkele bloem bij je ontbijt. Valentijnsdag zit nog vers in ons geheugen. Maar natuurlijk beperken we het tonen van onze liefde en waardering niet tot één dag in het jaar. We grijpen elke kans aan om te zeggen 'hé, ik hou van jou'. Of dat nu je kakelverse lief is of de mensen die dicht om je heen staan, wij helpen je alvast een handje op weg!

Zeg het met een bloem

Geliefden, het zijn je favoriete familieleden, beste vrienden, de vriendelijke buren, de behendige automonteur, een oud klasgenoot. Grijp de gelegenheid aan en zoek een bloem die bij hen past. Bijvoorbeeld hun lievelingsbloem óf eentje die wat over ze zegt. Qua symboliek dan hè.

Alstroemeria

Geen bloem zo passend als de alstroemeria als je een goede vriend(in) bloemen wilt geven. De alstroemeria staat namelijk symbool voor een langdurige vriendschap en heeft tal van vlammende kleuren voor jou om uit te kiezen. 

Iris

Als je iemand een boeket irissen geeft, dan betekent dat ‘Ik heb een boodschap voor jou’. Dus koop een mooi kaartje bij je bos bloemen en vertel waarom deze persoon vandaag extra in het zonnetje wordt gezet. 

Anemoon

Met de anemoon geef je niet de minste symboliek weg. De bloem staat voor ‘ik wil graag bij je zijn’, verwachting, zorgzaamheid en eerlijkheid. Als dat geen prachtig cadeau is!

Calla

Met wie proost jij het liefst op je leven? Met wie deel jij jouw geluksmomenten? Diegene verdient een boeket met calla’s. Deze bloem doet denken aan wijnkelken en gaat vanzelfsprekend goed gepaard met een glaasje wijn.

Gerbera

De gerbera heeft geen symboliek. Deze vrolijke en neutrale snuiter kun je dus eigenlijk altijd en aan iedereen geven. Dus waar wacht je nog op?

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief