Artikelen van januari 2020

Bont tulpenboeket, een boeket om de boel wakker te schudden

Buiten is het grauw, koud en donker. Geen enkele feestdag meer in het verschiet, geen zon om je aan op te warmen en dat forensen in het donker hebben we nu ook wel gehad. Zet de algehele malaise een hak met een spectaculair tulpenboeket vol kleur om de boel flink mee wakker te schudden. 

Trek je parka aan en trotseer de kou...


Lees verder

Valentijn

Waarom geven we bloemen met Valentijnsdag

Het is bijna weer zover 14 februari is het Valentijnsdag, steeds meer winkeletalages kleuren rood door romantische cadeaus en rode harten. Er is keuze genoeg om je geliefde mee te verwennen, geurtjes, chocolade, kaarsen, dagje weg of een belevenis. Maar op de dag van de liefde blijft het geven van een prachtige bos bloemen toch de nummer...…
Lees verder

NATIONALE TULPENDAG 18 januari 2020

Voor in je agenda: tulpen plukken op de Dam in Amsterdam

Het is elk jaar weer een feest: de opening van het tulpenseizoen met de officiële aftrap op de Dam in Amsterdam. Op zaterdag 18 januari 2020 om 13.00 uur is het weer zover, dan wordt de Dam door kwekers omgetoverd tot een tulpenpluktuin met maar liefst 200.000 kleurrijke tulpen. Wauw! Ben jij...


Lees verder

Anaryllis

De amaryllis brengt als fonkelende bloem warmte in koude dagen. Je kunt er zelfs de ster van de feestdagen van maken. Maar ook in het prille voorjaar doet ze 't goed. Mag deze langstelige en statige schoonheid ook stralen in jouw huis?

Amaryllis - kleuren en vormen

De bloemblaadjes van de amaryllis zijn heel bijzonder; ze lijken wel van prachtig fluweel. Ze zijn er in het...


Lees verder

deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Archief