Artikelen van februari 2017

Veelzijdige Alstroemeria

Zoveel mensen, zoveel woonsmaken. Hou jij van strak en minimalistisch of ben je dol op Perzische kleden in een eclectische setting? 
De veelzijdige alstroemeria laat zichzelf stijlen op tal van manieren. Of je nu van bohemian, stoer of Scandinavisch houdt. 
Zo voer je jouw persoonlijke smaak door in je alstroemeriaboeket. 

Bohemian

Een...


Lees verder

Leiden de meest romantische gemeente van Nederland

In het kader van Valentijnsdag hebben wij onderzoek gedaan naar rozen in ruim 100.000 bestellingen uit onze database. De roos staat sinds de oudheid al bekend als teken van liefde en passie. Vandaar dat we rozen hebben genomen als graadmeter voor het onderzoek. Leiden kwam hierbij uit de bus als de meest romantische gemeente van Nederland....…
Lees verder

Valentijnsdag bloemen

Valentijnsdag is een dag waarop geliefden elkaar extra aandacht geven met cadeautjes, bloemen, of kaarten.

Valentijnsdag valt samen met de feestdag van twee christelijke martelaren met de naam Valentinus. De gewoonten die met de dag in verband staan hebben echter niets van doen met het leven van deze heiligen. Er bestaan verschillende heilige martelaren met de naam...


Lees verder

deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Archief