Artikelen van april 2015

10 mei Moederdag

Moederdag

In Nederland vieren we elke tweede zondag van mei Moederdag. Voor de meeste Nederlanders is het een dag waarop zij hun moeder verwennen. Kleine kinderen maken zelf een cadeautje op school, de oudere kinderen kopen een klein presentje van hun zakgeld en veel volwassenen bezoeken hun moeder. Er zijn verschillende versies over het ontstaan van Moederdag.

Stamt Moederdag uit de...


Lees verder

Donderdag 16 april: Secretaressedag

Donderdag 16 april is het Secretaressedag. De dag om te laten merken dat het werk van secretaresses wordt gewaardeerd! In deze tijd is het gebruikelijk om jouw onmisbare steunpilaar op deze dag eens te verrassen met een mooi boeket, het meest gegeven cadeau.

Ontstaan

De oorsprong van Secretaressedag ligt in de Verenigde Staten....


Lees verder

Vrolijk, kleurrijk, spontaan en gezellig. Dat is kenmerkend voor de Gerbera. Met een rijke variëteit aan kleuren past de Gerbera in elk interieur, bij elke emotie en gebeurtenis. In een gemengd boeket of juist alleen in een speciaal vaasje, de Gerbera straalt altijd.

Gerbera’s zijn verkrijgbaar in talloze kleuren en spelen daarom altijd moeiteloos in op de laatste trends. Veel...


Lees verder

deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Archief