Artikelen van augustus 2014

Inspiratie voor natte zomerdagen

 

Vandaag geeft deBloemist.nl jou wat inspiratie om een bloementuin in een vaas te maken. Als je door de vele regen onvoldoende kan genieten van alle prachtigs in de tuin, haal de tuin dan naar binnen en maak een leuke decoratie met weinig materialen.

https://www.youtube.com/watch?v=5s-gOOHUZNg

Stuur een foto van jouw resultaat naar onze...


Lees verder

Klimaat neutraal

deBloemist.nl duurzaam verantwoord

Naast ons extra zuinige bestelautootje om onze bloemen te bezorgen in de regio hebben wij nu de volgende stap gezet in duurzaam verantwoord ondernemen. Er zijn 16 zonnepanelen geplaatst op ons dak, de geplaatste zonnepanelen hebben een geschatte opbrengst van 4000 kwh. Hiermee zijn wij instaat bijna al onze stroom zelf op te wekken en is de Co2 reductie...…
Lees verder

Kleur is een absolute trend deze zomer. Alles is mogelijk, zolang de vrolijkheid er maar vanaf spat! Je brengt heel eenvoudig kleur op je eettafel met een paar fleurige zomerbloemen in felgekleurde vaasjes. Of plaats bijvoorbeeld eens een stijlvolle orchidee of een Zonnebloem (de bloem van de maand augustus) in een hippe, contrasterende pot. Dit geeft je kamer direct een zonnige sfeer. 

...…
Lees verder

deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Archief