Artikelen van oktober 2013

Allerzielen

Bloemen voor Allerzielen

Van oorsprong een christelijk feest dat op 2 november valt, de dag na Allerheiligen, waarmee deze dag nauw verbonden is. Met Allerzielen worden de overledenen herdacht een bezoek aan het kerkhof hoort daar voor vele zeker bij, om een kaarsje aansteken en bloemen te neerleggen.

In andere landen van europa is deze dag de gelegenheid om bloemen...


Lees verder

AMARYLLIS

Welke bloem heeft van die fluweel zachte bloemenbladen en zo’n waardigheid? Werkelijk een lust voor het oog, de amaryllis is de majesteit onder de bloemen.

Amaryllis en de liefde

De naam amaryllis stamt uit de Griekse mythologie. 

Het lukt het verlegen meisje amaryllis niet om de liefde te winnen van de herder Alteo, die uitsluitend...


Lees verder

Kent u een mantelzorger, die uit liefde en verantwoordelijkheid voor een hulpbehoevend familielid, vriend of buur zorgt, voor een periode langer dan drie maanden en meer dan 8 uur per week? Meld hem dan aan bij het Steunpunt Mantelzorg en verras hem of haar met een fleurige attentie als beloning voor de zorg die zij verlenen.

Rond 11 november krijgt de door u aangemelde mantelzorger uit uw...


Lees verder

deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Archief