Gloriosa

Bij je zwierende zomerjurk past deze vrouwelijke, open, fragiele,exotische bloem perfect. Ze geeft zichzelf bloot en geeft de energie die ze uitstraalt met alle liefde door. De Latijnse naam betekent glorieus of roemvol. Ze wordt ook glorielelie, erekroon of vlammende lelie genoemd. Dit laatste omdat de blaadjes prachtige vlammen lijken. Ze bloemschikt dan ook heerlijk weg: van bijzondere Japanse bloemkunststukken tot een Jugendstil-look, bijna iedere stijl is mogelijk.

Verwen jezelf met een boeketje zomer

De geur van zonnebrand mengt zich met de geur van stralende zomerbloemen. Nog iedere dag word je vrolijk begroet door de enthousiaste zon die je boeket direct perfect uitlicht. En dat boeket hoeft in dit seizoen niet standaard in een vaas. Schik de bloemen in je haar of vang er de mooiste dromen mee. Maar voor welke bloemen kies je?

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief