Kerststress

Kerststress Heeft u dat nou ook?

Nu de Sint weer bijna vertrekt naar Spanje gaan we ons weer opmaken voor de Kerst. Kent u dat ook? Dat gevoel dat de tijd na Sinterklaas ineens veel harder lijkt te gaan? Dat je beseft, dat de Kerst nog ver weg is, maar dat je gevoel aan je zit te trekken en duwen omdat je nog van alles moet. De kerstboom moet worden gekocht, de kerstspullen moeten van de zolder komen, die kapotte lampjes van vorig jaar moet je nu wel  vervangen, de kerstkaarten, kerstcadeaus, de boodschappen, en niet te vergeten de jaarafrondingen op het werk.

 

 

En dan is het ineens Kerst, valt de wereld voor even bijna stil en blijkt ineens dat je toch nog van alles bent vergeten. Dat zieke familielid wilde je speciaal nog een mooi boeket sturen. En die ene klant zou je nog bedanken voor zijn laatste opdracht in dit jaar. En tot jouw schrik kom je tot nog wel een paar mensen. Oops, je had er nog zo aan gedacht!

Moraal van dit verhaal is dat je die dingen waar je straks met Kerst spijt van krijgt nu moet gaan doen. Bestel nu alvast een mooi boeket in onze webwinkel Laat hem opfleuren met een mooie champagne of een goede wijn. Dan heb je dat maar geregeld en ga je met een warm gevoel de Kerst in. Mensen maak je blij met bloemen, zeker in deze tijd, waar veel mensen het zwaar hebben en kerstpakketten al lang niet meer lijken te bestaan. Bloemen zijn altijd welkom!

 

Rood, zilver en goud zijn de echte kerstkleuren, en al jaren toppers in ons kerstassortiment. Met sfeervolle rode boeketten en rode arrangementen zorgen wij voor een sfeervolle kerst bij veel mensen thuis. Wij leveren ook prachtige bloementaarten, de trend van dit jaar. Ze zijn er in alle kleuren. Bekijk gauw onze kerststukjes

Wij wensen u en de uwen alvast een heerlijke Kerst!

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief