Combineren met tulpen

Het is weer tulpentijd

De Temperatuur gaat langzaam omhoog, de eerste lekkere lente dagen hebben we achter de rug en er komen er snel meer. Het voorjaar is begonnen, de sneeuwklokjes zijn al bijna uitgebloeid en maken plaats voor Krokussen en Narcissen in allerlei prachtige felle kleuren. Ook de Tulpen zijn weer volop verkrijgbaar in alle kleuren en soorten, naast de traditionele enkele tulp zijn er steeds meer soorten met een kelk, gerafelde, of papegaai bloem. Welke je ook kiest ze zorgen voor kleur in huis!

Combineren met tulpen

Combineer alle kleuren door elkaar of maak een mix van pastel tinten, wissel dubbel bloemige af met enkel bloemige tulpen of mix papegaai tulpen met leliebloemige. Probeer contrast te maken door kleuren te mengen of door de tulpen te plaatsen op bijvoorbeeld een witte ondergrond. Het is een kwestie van proberen en wat creativiteit. Hou er wel rekening mee dat tulpen doorgroeien in de vaas, iets korter maken is geen probleem ze groeien vanzelf boven de vaas uit.

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief