Internationale Vrouwendag

Aanstaande zondag is het weer Internationale Vrouwendag, Internationale Vrouwendag staat nog altijd in het teken van de vrouwenemancipatie.  Vooral in Oost-Europese landen en landen in de voormalige Sovjet-Unie is Vrouwendag  veelal een officiële feestdag waar vrouwen overstelpt worden met cadeautjes en bloemen.  In deze regio’s is Internationale Vrouwendag  veel belangrijker dan bijvoorbeeld Valentijnsdag of Moederdag. Op Valentijnsdag schenken mensen bloemen aan hun geliefde en op Moederdag aan hun moeder, maar in Oost-Europa geven mannen op vrouwendag bloemen aan iedere vrouw in hun omgeving.

In Nederland heeft Internationale Vrouwendag geen prioriteit. Wel zijn er op verscheidene plaatsen bijeenkomsten als debatten, lezingen en manifestaties.  Toch is Internationale Vrouwendag de gelegenheid om speciale vrouwen in uw omgeving in het zonnetje te zetten. deBloemist.nl maakt het u gemakkelijk, Kies een mooi boeket uit voor Internationale Vrouwendag en deBloemist.nl doet de rest. Bestel uw boeket vandaag nog voor 12.00 uur dan bezorgen wij het nog op tijd voor Vrouwendag.

 

 

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief