Prinsjesdag

De bloemenzee op Prinsjesdag

Dinsdag 16 september is het weer zover, Prinsjesdag. In de Ridderzaal zal de troonrede weer worden voorgelezen. Ook dit jaar zal de Ridderzaal weer prachtig versiert zijn met mooie bloemstukken.  De bloemen worden verzorgd door een bloemist uit Scheveningen, er is voor gekozen om dit jaar veel te werken met rozen en chrysanten.  Er worden bijna 3000 pluischrysanten en rozen verwerkt in de bloemdecoraties voor Prinsjesdag.

De keuze voor de chrysanten en rozen werd in samenspraak met de Eerste kamer gemaakt. Ook de kleuren werden daarbij vastgesteld, namelijk vooral witte en roze bloemen met een oranje en limegroen kleuraccent. In de bloemdecoraties zullen de volgende bloemen verwerkt worden: Chrysant: Hestia Star, Anastasia Dark Green en Anastasia Star Pink
Rozen: Avalanche wit, Avalanche Pearl, Avalanche Peach en Pebbles rozen

 

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
Duurzaamheidsprijs
lees meer
Vanzelfsprekend Duurzaam
lees meer
Geuren en kleuren - waarom ruiken bloemen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief