Prinsjesdag

De bloemenzee op Prinsjesdag

Dinsdag 16 september is het weer zover, Prinsjesdag. In de Ridderzaal zal de troonrede weer worden voorgelezen. Ook dit jaar zal de Ridderzaal weer prachtig versiert zijn met mooie bloemstukken.  De bloemen worden verzorgd door een bloemist uit Scheveningen, er is voor gekozen om dit jaar veel te werken met rozen en chrysanten.  Er worden bijna 3000 pluischrysanten en rozen verwerkt in de bloemdecoraties voor Prinsjesdag.

Veel rozen in arrangement

De keuze voor de chrysanten en rozen werd in samenspraak met de Eerste kamer gemaakt. Ook de kleuren werden daarbij vastgesteld, namelijk vooral witte en roze bloemen met een oranje en limegroen kleuraccent. In de bloemdecoraties zullen de volgende bloemen verwerkt worden: Chrysant: Hestia Star, Anastasia Dark Green en Anastasia Star Pink
Rozen: Avalanche wit, Avalanche Pearl, Avalanche Peach en Pebbles rozen

 

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief