Zomerse dagen en weelderige bloemen

Het snijhortensiaseizoen is begonnen!
Hortensia is de grande dame onder de snijbloemen. Deze zomerse bollen, boordevol bloemetjes, én prachtige kleuren als rood, roze en paars, wit, groen en blauw zijn echte eye catchers thuis in de vaas. Hortensia – officieel Hydrangea – is niet alleen groot en stijlvol, maar ook makkelijk in de omgang en zeer lang houdbaar.

 

Groot en stevig

De vele zonuren en de gematigde kou van dit voorjaar zijn gunstig voor de kwaliteit en de houdbaarheid van de hortensia. De bloemen zijn dit voorjaar extra groot en stevig en hebben hun herkenbare intense kleuren.

Verzorging

Met de juiste verzorging kunnen hortensia’s heel lang pronken in een vaas of schaal:

  • Gebruik altijd snijbloemenvoedsel speciaal voor hortensia's, zo blijft de bloem langer mooi (bijvoorbeeld Floralife® hortensiavoeding).
  • Zorg dat de bladeren niet in het water staan.
  • Plaats hortensia’s niet op de tocht of in de felle zon.

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
Duurzaamheidsprijs
lees meer
Vanzelfsprekend Duurzaam
lees meer
Geuren en kleuren - waarom ruiken bloemen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief