Flower of the month: de Pioenroos!

Ze nemen plaats in de top-3 van favoriete bloemen en zijn gekenmerkt aan romantiek, een heerlijke geur en een stralend uiterlijk! Dat is wat je noemt ’flowerpower’! Deze bloem verdiend zeker een plaatsje in ‘Flower of the month’! Ze staat symbool voor een bloeiende romance en een gelukkig huwelijk.

De pioenen zijn kort verkrijgbaar, maar erg gewild. En dat mag ook wel! Met diversiteit aan kleur, de grote, stevigheid en lengte trekt deze charmante seizoensbloem direct de aandacht! Perfect voor een groot boeket en perfect voor een enkele bloem in je kleine vaasjes (dat een trend is overigens), hierdoor creëer je voor een beperkt budget een zomers, fris effect!

Liever een moderne uitstraling? Combineer dan bijvoorbeeld felgekleurde vaasjes met de uitgesproken kleuren van de pioen.

Een goede verzorging zorgt ervoor dat er lang genoten kan worden van de pioen!

Daarvoor een aantal tips!

  1. Door de stelen schuin af te snijden kunnen de pioenen het meeste water opnemen.
  2. De Pioenen nemen veel water op, dus een goede laag water is niet verkeerd!
  3. Zorg er dan wel voor dat het blad niet in het water komt te staan. Bacteriën krijgen daardoor meer ruimte waardoor de bloem minder lang zal bloeien.  
  4. Het is zeker welverdiend dat de Pioenrozen door ‘Flower of the month!’ even in het zonnetje worden gezet, maar neem dat niet te letterlijk, de Pioenen staan het beste op een koele plaats (niet in het directe zonlicht).

deBloemist.nl heeft deze prachtige bloemen voor je klaar staan, bestel ze snel en zie wat ze je kunnen geven! 

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
Geuren en kleuren - waarom ruiken bloemen
lees meer
14 februari - Valentijnsdag - we hebben meer liefde nodig
lees meer
Bont tulpenboeket, een boeket om de boel wakker te schudden
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief