Milieu vriendelijk bloemen bezorgen

Sinds enige tijd bezorgd deBloemist de bestellingen met een milieu vriendelijk en opvallend bestel autootje. Bestellingen in de regio van de hoofdvestiging worden  bezorgd met onze Aixam MEGA, alle bestellingen buiten de regio worden bezorgd door onze special care koeriersdienst.

Deze manier van bezorgen is een stuk vriendelijker voor het milieu dan het laten rijden van een gewone bestelwagen.  Door zijn ontwerp, de materiaalkeuze en de motortype is de MEGA een zuinige en milieuvriendelijke oplossing. De MEGA valt met zijn beperkte CO2-uitstoot van 77,9 g/km met gemak in milieucategorie A, terwijl zijn geringe verbruik van 1 op 33 absoluut onvergelijkbaar is met gelijksoortige voertuigen. Er is bovendien gebruik gemaakt van duurzame, roestvrije materialen.

Een bijkomend voordeel is dat de kosten laag zijn en wij daarom voor een zeer lage vergoeding uw bloemen bezorgen in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Katwijk, Valkenburg en Rijnsburg.

 

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief