20 maart t/m 18 mei: Keukenhof in Lisse

Bezoek het mooiste lentepark ter wereld en geniet van ruim 32 hectare kleurige bloemen en planten.

Vanaf 20 maart gaat de Keukenhof in Lisse weer open. Meer dan 7 miljoen tulpen, narcissen en hyacinten zorgen voor een kleurrijk dagje uit. Doe inspiratie op bij de diverse bloemen- en plantenshows en de prachtig ingerichte modeltuinen.

Ieder jaar is een ander land het thema van het park. Dit jaar is ons Holland het thema, bij Holland denkt men meteen aan tulpen. Met miljoenen tulpen in duizenden soorten is de Keukenhof een unieke ervaring. Dit jaar staat Holland centraal met tentoonstellingen over de historie van de tulp, de tulpengekte in de 17de eeuw en de hedendaagse tulpenteelt. Spectaculair is het bloemenmozaïek van de Amsterdamse grachtenpanden, geplant met ruim 60.000 tulpenbollen.

Ook bij deBloemist.nl is het volop voorjaar en vind u op de voorjaar pagina diverse soorten tulpen en voorjaarsboeketten, momenteel ontvangt u een korting van 10% op alle Tulpen boeketten.

In de vijf paviljoens wisselen 30 bloemen- en plantenshows elkaar af. Bekijk de actuele trends in tuinieren en doe ideeën op in de 7 inspiratietuinen.

Bloemen in de bollenstreek

Stap vanaf Keukenhof op de fiets of in de boot en geniet van de bollenvelden rondom het park. Ieder weekend zijn er evenementen en activiteiten voor jong en oud!

 

Reageer








deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief