Opa en Oma dag

1 mei: Opa en Oma dag

Zet opa en/of oma in het zonnetje met een vrolijk voorjaarsboeket!

Op 1 mei is het Opa en Oma dag. Een dag die voor velen onbekend is, maar de perfecte gelegenheid om Opa en Oma eens goed in het zonnetje te zetten door ze bijvoorbeeld met een mooie bos bloemen te verrassen.

Opa en oma zijn natuurlijk een zegen voor kinderen en andersom ook. Vader en moeder zijn tegenwoordig steeds vaker beiden aan het werk, en daardoor zijn opa's en oma's steeds belangrijker in de opvang van kinderen. Met hun onvoorwaardelijke liefde, die kinderen niet op een crèche krijgen, vangen zij hun kleinkinderen op. Dat verdient een bloemetje!

Pioenroos als cadeau

Een mooie bloem voor opa en oma is de pioenroos, deze seizoensbloem is alleen in mei/juni verkrijgbaar. De bloem is in deze periode dan ook een gewilde bloem en dus leuk om te geven, maar vooral om te krijgen!

De aantrekkelijke grote bloemen in wit, geel, roze en rood trekken direct de aandacht met hun vormen en pracht. Bovendien verspreiden ze een heerlijke geur, hun uitstraling is onweerstaanbaar. De bloemen zijn groter dan rozen, een boeket Pioenen straalt dan ook van alle kanten.

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief