Herfst bloemen

Herfst bloemen

September is begonnen en daarmee is ook de herfst weer in aantocht, de geur en kleuren in de natuur veranderen. Het is nog steeds mooi weer maar we moeten er aan geloven er komt een ander seizoen aan, het aanbod van bloemen veranderd mee de echte zomerbloemen maken plaats voor de najaar bloeiers. Najaar bloemen of herfst bloemen zijn vaak mooi diep en warm van kleur, rode en paarse bessen, bruine chrysanten, Asters en Dahlia's in allerlei kleuren.

Ideaal om prachtig gekleurde boeketten te maken het kan bijna niet fout, alle kleuren kunnen en passen bij elkaar en kunnen bijna niet vloeken. Dahlia’s zijn er in alle kleuren en soorten deze mogen zeker niet ontbreken in een herfst boeket, meng een paar Dahlia’s met bessen en diverse soorten groen en je hebt zo een prachtig herfst boeket. Uiteraard zullen wij onze site ook aanpassen en kunt u de mooiste herfst bloemen door ons laten bezorgen.

 

Haal de Herfst Sfeer naar binnen.

Nog even en we kunnen weer het bos in met een tas om herfst bladeren, eikels, beukennootjes e.d. te zoeken om een herfst tafel mee te maken of een krans. Erg leuk om samen met de kinderen het seizoen te beleven en de warme sfeer van de herfst in huis te halen.

Gebruik de gevonden herfst bladeren e.d. om een herfst tafel te maken en combineer deze met een paar echte herfst bloemen in een paar kleine vaasjes zo creëer je in korte tijd een heerlijke herfst sfeer.

 

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief