Flower Parade

Flower Parade Rijnsburg

Zaterdag 10 augustus is in Rijnsburg de 68e editie van de Flower Parade van start gegaan. De optocht van Praalwagens en auto’s met bloemen, muziekcorpsen en figuranten reed door Rijnsburg, Katwijk en Noordwijk, met als eindpunt de Koningin Wilhelmina Boulevard waar het publiek de praalwagens de hele avond en ook op zondag nog op kan bewonderen. Het thema van dit jaar is Highlights From Holland. Oftewel: Nederlandse bezienswaardigheden.

Volop zomerbloemen

Er worden prijzen uitgeloofd voor de mooiste praalwagen, de mooist versierde auto, de publieksprijs en het beste bindwerk.
De juri had een moeilijke taak om tussen alle mooie creaties met prachtige zomerbloemen zoals Ridderspoor, Zonnebloemen, Gladiolen, Rozen, Gerbera's en nog veel meer een winnaar te kiezen.

De optocht trekt jaarlijks zo'n 250.000 bezoekers en wordt opgenomen door omroep MAX.

Uitzending

zondag 18 augustus 2013 18:30 uur, Nederland 2

Herhalingen (hh)

zaterdag 24 augustus 2013 09:35 uur, Nederland 2

 

Reageer
deBloemist.nl is een bedrijf gespecialiseerd in de verkoop via internet, zowel aan bedrijven als aan particulieren. Op onze internet winkels kunt u een groot aantal cadeaus vinden van zeer goede kwaliteit, waaronder bloemen, boeketten, wijn, ballonnen en pluche knuffels. Deze producten worden door onze koerier bezorgd door heel de Benelux.

Blog
BLOG deBloemist.nl – Zonnebloemen
lees meer
Welke vaas voor welke bloemen?
lees meer
deBloemist.nl – Pasen
lees meer
Bekijk alle blogberichten
Archief